Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

 
İstanbul TV’de yaptığı program sırasında kanalın sahibinin oğlu ile tartıştığı gerekçesiyle binaya gelen 2 kişi tarafından tekme tokat dövülen Caner, basında çıkan görüntüler hakkında çok ilginç açıklamalarda bulundu.

"Orada Neler Oluyor" programına telefonla bağlanan Caner, dayak olayının tamamen planlandığını belirterek; “Reklam verildiği sırada beni yukarıya alarak kameraların önünde dövmeye başladılar. Olaydan sonra bu şahıslarla konuştum ve kaseti istediğimi belirttim. Onlarda bana kaseti kırıp attıklarını söylediler. Benim patronun oğluna vurduğum söyleniyor fakat aramızda kavga anlamında hiçbir şey olmadı. Beni dövmek için onu bahane ettiler.” dedi.

DAYAK ANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Daha sonra programa bağlanan Caner’in İstanbul TV’de beraber çalıştığı iş arkadaşı Havva Genç, Osman Güzelsu’nun oğluyla Caner’in arasında ufak bir ağız dalaşı ve el hareketi olduğunu iddia ederek; “Bu olayı kanal çalışanları değil dışardan gelen 2 kişi yapıyor. Caner dayak yedikten sonra kanalın kapılarını kapattılar ve dışarıya kimseyi çıkarmadılar.” açıklamasını yaptı.

Kendisini dövenlerin Osman Güzelsu’nun koruması, şoförü ve yeğeni olduğunu belirten Caner; “Dayak yedikten sonra tekrar makyaj yaptılar ve yayına döndüm. Yayın sırasında hiçbir şey yapamadım çünkü bana silah doğrulttular” şeklinde konuşarak olayla ilgili detayların daha büyük bir kısmını savcılıkta anlatacağını belirtti.
 
Gezentilki

BAKMADAN GEÇME