Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Barınak Gönüllüleri ve Hayvanlara Yaşam Hakkı Derneği tarafından önceki akşam düzenlenen konsere sevgilisi Yağmur Atacan ile gelen Pınar Altuğ, konser çıkışı kendilerine soru soran gazetecilere hakaretler yağdırdı.
      Gazeteciler, Pınar Altuğ'a, "Hamile olduğunuz doğrumu ?" sorusuna Altuğ, "Anne olma duygusu çok farklı bir duygu, ama şuanda öyle bir şey yok. Hamile olsam ilk size söylerim" dedi. Daha sonra evlilik ne zaman sorusuna ise " Şuan da Yağmur ile böyle bir karar almadık, ama Yağmur benim hayat arkadaşım. Benim amacım ömür boyu Yağmur'la beraber yaşayabilmek"dedi.
      Gazetecilerin, "Bodrum'da Yağmur sizi aldattığı yönünde haberler çıktı, Yağmur'a güveniyor musunuz ?" sorusuna oldukça sinirlenen Pınar Altuğ, "O haberleri yapan gazetecilerin hepsi aptal ve manyak , şu an içiniz den biri da böyle bir haber yaptıysa oda salaktır" dedi. Basın mensupları Altuğ'a "Ağır konuşmuyor musunuz? Demesi üzerine, Pınar Altuğ, " Hayır, hiçte ağır değil. Bu tür haberleri yapan bütün gazeteciler aptal"dedi.
      Evli olmadıkları halde Yağmur Atacan ile birlikte aynı evde yaşamaları ve kendileri hakkında çıkan haberler için "Topluma kötü örnek olmuyor musunuz ?" sorusuna ise Altuğ yine ilginç bir cevap verdi; "Siz hala o devri atlatamadınız mı? Biz o dönemi atlattık ve mutlu şekilde süren bir ilişkimiz var" dedi.

Milliyet

BAKMADAN GEÇME