Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Akşam Sefası adlı yeni albümü ile müzikseverlerle yeniden buluşan Sibel Can, Hakan Çelik'in hazırlayıp sunduğu Habertürk Weekend'in konuğu oldu.

Sadece müzik üzerine bir program hazırmak istediğini belirten Seda Sayan programında ağırlamak istediği ilk konuğun da Başbakan Erdoğan olduğunu söyledi. Başbakan'ın müziğe olan tutukusunun bilindiğine dikkat çeken Sibel Can, "Ona 'Lale devrini söylerim, hangi şarkıyı isterse söylerim" dedi.

Habertürk'te birbirinden ilginç açıklamalar yapan ünlü sanatçı ülke gündemine ilişkin gelişmeler hakkındaki fikirlerini de paylaştı. Köşk sürecinde yaşan türban krizi ile ilgili olarak, "Benim kız kardeşim de kapalı. Kendisi 8 yıl önce bir karar aldı be başını örttü. kara çarşafa girmedi. Hayrünnisa Hanım gibi, Emine Hanım gibi kapandı. En son konserime geldi ve en önden izlemek istemedi, dikkatler üzerine çevrilir diye. Bilet alarak arka sıralardan izledi. Bu kadar altı çizilsin istemiyorum ben artık bu konunun altı çizildikçe tatsızlıklar oluyor çünkü. Ben rahatsız olmuyorum açıkçası." diye konuştu.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME