Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Bursa'nın Mudanya İlçesi'nde konser veren pop müzik şarkıcısı Deniz Seki, kendisine çiçek ve İznik çinisi hediye eden Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Hikmet Şahin'i teşekkür amacıyla öpmek istedi. Başkan Şahin, "Hayır eşim var" diyerek Seki'nin kendisini öpmesine izin vermedi. Seki sahneye çağırdığı çocuk hayranlarıyla şarkı söyledikten sonra, "Allah en kısa zamanda bana da bir kız çocuğu sahibi olmayı nasip etsin" dedi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği, `Yeşil- Beyaz Halk Konserleri', Deniz Seki'nin Mudanya'da Arnavutköy Yat Limanı'nda verdiği konserle devam etti. Türkiye'nin böyle mesajlar içeren konserlere ihtiyacı olduğunu söyleyen Deniz Seki, çevreye olan duyarlılığı nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'e teşekkür etti. "Bu konuda hepimiz duyarlı olmalıyız" diyen Deniz Seki, "Bizler dört mevsimi yaşamaya alışkınız. Susuz kalmayalım, mevsimsiz yaşamayalım. Hayatta her attığımız adımı, kendimiz ve geleceğimiz için attığımızı unutmayalım" diye konuştu.

ÖPMESİNE BAŞKAN İZİN VERMEDİ

Daha sonra kürsüye çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Deniz Seki'ye çiçek ve İznik çinisi hediye etti. Verilen hediyeler karşısında duygulanan Seki, teşekkür amacıyla öpmek istediği Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'in geri çekilmesi karşısında şoke oldu. Seki, "Sizi öpebilir miyim?" dediği Şahin'den, "Hayır olmaz. Eşim var" yanıtı aldı. Şahin, "İsterseniz hanımınızdan izin alayım" diyen Seki'ye "Hayır olmaz" dedikten sonra sahneden indi.

Deniz Seki yaklaşık 2 saat süren konserinde eski ve yeni eserlerini seslendirdi. Klarnetçi sevgilisi Hüsnü Şenlendirici ile olay aşk yaşayan Deniz Seki, sahneye çağırdığı çocuk hayranlarıyla düet yaparken, "Ben çocukları çok seviyorum. Allah en kısa zamanda bana da bir kız çocuğu nasip etsin" dedi.

Gördüğü ilgi karşısında duygulanan Deniz Seki, "Allah sizi benden ayırmasın. Siz olmazsanız inanın bu meslek hiç çekilmez. Bu meslek hiç dışarıdan görüldüğü gibi renkli değil. Yazdığım şarkılar ve sizler beni buraya bağlayan en büyük etkenlersiniz" diye konuştu.
 

BAKMADAN GEÇME