• Canlı Yayın
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

TARKAN

Belma Simavi'nin iki hafta önce Göçek'te verdiği partide 4 şarkı söyleyip 300 bin YTL kazandı. Ünlü şarkıcı geçen ay da bir gece kulübünde sahnede bir saat kalarak 400 bin YTL almıştı.

İBRAHİM TATLISES

İmparator, yılbaşı gecesi iki ayrı otelde dört saat sahne aldı ve toplam 166 bin YTL kazandı.

HÜLYA AVŞAR

Bir oteldeki yılbaşı programında sadece iki saat sahnede kalan Avşar 90 bin YTL kazandı. Sanatçının, konser başına 60 bin YTL ücret aldığı biliyor.

AJDA PEKKAN

Süper Star Ajda Pekkan, Gloria Gaynor ile birlikte çıktığı sahnede unutulmaz şarkısı 'I will survive'ı söyledi. Pekkan'ın bu şarkıyı söylemek için 20 bin YTL aldığı söyleniyor. Pekkan'ın 4 ayrı konser için anlaştığı Artemis Kaya Resort Oteli'nden konser başına 60'şar bin YTL olmak üzere toplam 240 bin YTL'yi peşin aldığı öğrenildi.

DEMET AKALIN

Çeşme'de Mojito Beach Club'da sahneye çıkan Akalın, sadece yarım saat sahnede kalarak 18 bin YTL aldı. Üstelik şarkılarını playback olarak seslendirdi. Akalın plaj konserlerinden 18-25 bin YTL arası ücret istiyor.

ÖZCAN DENİZ

Yaz başında çıkardığı albümü tutulmayan sanatçı, yine de Kıbrıs'taki Kaya Artemis Oteli'yle konser anlaşması yaptı. Sanatçı konser başına 45 bin YTL'den toplam 180 bin YTL'yi peşin olarak aldı.

SİBEL CAN

Yaz sezonu için Antalya'daki bir otelle anlaşma yapan sanatçı, her biri iki saat süren 4 ayrı konser için toplam 240 bin YTL ücreti peşin aldı.

CANDAN ERÇETİN

Geçtiğimiz ay dünyaca ünlü Fransız müzisyen Dany Brillant ve güçlü sesi, yorumu ile sevilen sanatçı Candan Erçetin düet yapmış ve büyük ilgi görmüştü. Erçetin'in yaklaşık bir buçuk saat kaldığı konserden 30 bin YTL aldığı söyleniyor.

FUNDA ARAR

Pop müziğinin güçlü seslerinden Funda Arar geçtiğimiz haftalarda Mersin Anamur'da düzenlenen "Muz Festivali"nde sahneye çıkmış hatta "Muz Kraliçesi" seçilmişti. Arar’ın, sahnede kaldığı yaklaşık 1 buçuk saat sonunda 25 bin YTL aldığı belirtildi.

HELİN AVŞAR

Hilton otellerinin varisi olan Paris Hilton'a özenerek 'tanınma ücreti' yöntemiyle, ilk parasını kazandı. Helin, yurtdışında 'Celebrity Fee' sistemini devreye sokarak, Kumburgaz'daki bir otele gitti. Bu ziyaretten Helin'in cebine, bir saatte tam 20 bin dolar (yaklaşık 27 bin YTL) girdi.

Bugün

BAKMADAN GEÇME