Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Dünyaca ünlü moda kanalı Fashion TV'nin Akdeniz'de tura çıkan gemisi, 45 Avrupalı mankenle Bodrum'a geldi. Geminin üzerinde üstsüz güneşlenen güzeller, Bodrum'dan mavi yolculuğa çıkan turistlerin ilgisini çekti. 140 metre uzunluğundaki gemide güzellerin görüntü ve fotoğraflarının çekilmemesi için korumalar geniş güvelik önlemleri aldı.

İŞTE GEMİDEKİ GÜZELLER

Fashion TV'nin patronu Michael Adam tarafından, moda çekimlerinde kullanılmak üzere satın alınan 140 metre uzunluğunda, 25 metre enindeki Malta bayraklı ‘Diamond’ adlı lüks gemi, bugün sabah saatlerinde Bodrum'a geldi. 8 güverte, 200 lüks kamara, açık ve kapalı restoranlar, disko, gece kulübü, poker salonlarının bulunduğu gemi, Bodrum Kalesi açıklarına demirledi. Gemide dünyaca ünlü 45 Avrupalı mankenin bulunduğu belirtildi. Yunanistan'ın Mikanos Adası'ndan Bodrum'a gelen ve Akdeniz'in inci gibi koylarında moda çekimlerinin yapıldığı gemide, çekim ekipleriyle birlikte 110 kişinin bulunduğu öğrenildi.

Üzerinde yüzme havuzu, mini golf sahası da bulunan ve yüzen bir tatil köyünü andıran geminin sağ ve sol yanlarında dev harflerle ‘I Love Fashion TV’ yazısını görenler tekne tutarak, lastik botlarla ve tur tekneleri ile geminin bulunduğu bölgeye akın etti, mankenleri görmeye çalıştı.

Uluslararası stil, güzellik ve moda yayınları yapan Fashion TV'nin ‘Akdeniz Cenneti'ni Keşfedin’ adlı dizi çekimleri için yola çıktığı, Bodrum ve Gökova'da 3 noktada çekimlerin yapılacağı belirtildi. Bir günlük mola ve dinlenme için Bodrum'a gelen ünlü mankenlerin fotoğraflarının ve görüntülerinin çekilmemesi için geniş güvenlik önlemleri alınırken, bir korumanın geminin arkasında denize işemesi görenleri şaşkına çevirdi.

Dünyada 345 milyon kişinin izlediği Fashion TV'nin Akdeniz koylarındaki çekimlerine katılan Rus, Alman, Finlandiyalı, İtalyan, Bulgar ve İsveçli mankenlerden bazıları, geminin güvertesinde uzun süre çırılçıplak güneşlendi, bazı mankenler bol bol Bodrum hatırası fotoğrafı çekti ve çektirdi. Gemiden ayrılan bazı mankenlerin jet ski ve sörf yaptığı görüldü.

Gemide çekimlerin yanısıra Avrupa jet sosyetesi için de kamaralar bulunduğu ve sık sık partiler düzenlendiği, moda dünyasının uluslararası isimlerinin bir arada bulunduğu öğrenildi. Modellerle yan yana güneşlenen, sohbet etme fırsatı bulan tatilciler için her gece defile de düzenlendiği öğrenildi. Gece yarısı iç çamaşırı şovlarının düzenlendiği gemide tek gece yemek, içki ve kamara fiyatının 499-999 Euro arasında değiştiği öğrenildi.

DHA

BAKMADAN GEÇME