Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
MODA kanalı Fashion TV'nin Akdeniz'deki çekimler için mavi yolculuğa çıkan gemisiyle Bodrum'a gelen manken ve modeller, çarşıya hareket getirdi. Gemiden çıkan güzeller çarşıyı gezdi, gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
      Fashion TV'nin patronu Michael Adam tarafından moda çekimleri için satın alınan 140 metre uzunluğunda, 25 metre enindeki Malta bayraklı ‘Diamond’ adlı lüks gemi, Pazartesi günü sabah saatlerinde Bodrum Kalesi önlerine demirlerken, güzeller bugün ilk kez karaya çıktı. Güzeller, 8 güverte, 200 lüks kamara, açık ve kapalı restoranlar, disko, gece kulübü, poker odalarının bulunduğu gemiden lastik botlarla limana taşındı.
      Bodrum Kalesi'ni ve çarşıyı gezen Avrupalı mankenler hiç para harcamadı, alış veriş yapmadı, Bodrumlu gençler ve esnafla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Bazı erkekler, güzellere lokum, çikolata ikram etti, küçük hediyelik eşyalar verdi, kimileri fırsatı değerlendirip sarıldı. DHA muhabirlerinin kendilerini görüntülediğini fark eden bazı güzeller de poz verdi. Mankenler daha sonra Antik Tiyatro ve Myndos kapısını gezdi. Bir bölümü ise Efes ve Meryemana'yı ziyaret etti.
      Güzelleri görmek isteyen turistler de kale önünde kalabalık oluşturdu. Turistler de bol bol fotoğraf ve görüntü çekti.
      Belçikalı manken Adriana Gellorde “Bodrum'da nefis bir tatil geçiriyoruz. Bir hafta koylarda çekim yapıp çalışmıştık, yorulduk, Bodrum'un güzelliklerinde tüm yorgunluğumuzu unuttuk. Türk erkeklerinin sıcaklığı ve cana yakınlığı ise bizleri çok şaşırttı'' dedi. Geminin Bodrum'daki acenteliğini yapan Karavan Turizm ve Seyahat Acentesi'nin yetkilileri programla ilgili açıklama yapamayacaklarını belirtti, Michael Adam'ın da mankenlere konuşma yasağı getirdiğini söyledi.
     
     ÜSTSÜZ GÜNEŞLENME YASAĞI
      Mankenler, Bodrum turunu tamamladıktan sonra gemiye döndü. Üzerinde yüzme havuzu, mini golf sahası da bulunan, yüzen bir tatil köyünü andıran geminin sağ ve sol yanlarında dev harflerle “I Love Fashion TV'' yazısını görenler botlar ve tur tekneleriyle bugün de geminin yakınına gidip güzelleri görmeye çalıştı. Bazı mankenler sürat motorlarıyla Bodrum'un Akvaryum, Haremtan ve Bala koylarına giderek bol bol yüzdü, güneşlendi.
      Mankenler, uluslararası stil, güzellik ve moda yayınları yapan Fashion TV'nin ‘Akdeniz Cenneti'ni Keşfedin’ adlı program çekimleri için yola çıkan Diamond isimli geminin üzerindeki yüzme havuzunda da bol bol yüzüp güneşlendi. Bodrum'daki ilk ziyaretlerinde üstsüz ve çıplak görüntüleri çekilip basında yer alan güzellere ikinci gün üstsüz güneşlenme yasağı getirildiği öğrenildi. Gemi bugün 14.30'da Bodrum'dan ayrıldı.
     
DHA

BAKMADAN GEÇME