Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Habertürk TV

Türkiye'nin 'ikoncan'ı Ivana Sert, 'Sex And The City 2' filminin setinde bir hafta geçirdi. Fas'ın Marakeş kentindeki çekimlerde filmin yıldızları Sarah Jessica Parker (Carrie), Kim Cattrall (Samantha), Cynthia Nixon (Miranda) ve Kristin Davis'le (Charlotte) arkadaş olan Sert; çekim izlenimlerini Şamdan Plus dergisi için kaleme aldı. İşte; "Samahtha filmde benim tasarladığım mayokinileri giydi" diyen Ivana Sert'in 'Sex ant the City 2'nin setinde yaşadıkları...

Hemen yakın arkadaş olduk
Marakeş'te bir hafta kaldım ve her günüm dizinin ünlü oyuncuları Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis ve Cynthia Nixon ile geçti. Hepsi de birbirinden tatlı insanlardı ve çok yakın arkadaş olduk. Benimle ve tasarımlarımla yakından ilgilendiler.

Çekimlerden arta kalan zamanlarda beraber alışverişe çıktık, bölgenin tarihi ve kültürel yerlerini gezdik. Çok gösterişli bir ortama gireceğimi sanıyordum ama karşımda çok doğal insanlarla karşılaştım. Sette, içi kıyafet dolu üç TIR vardı. Ben de TIR'ların içine girdim ve kıyafetlerin içinde resmen kendimi kaybettim.

TIR'larda bulunan kıyafetleri ve aksesuvarları denedim. Chanel, Christian Dior, Lanvin gibi markalar vardı. Aralarında tek farklı marka benimdi!

Sadece yemekte zorlandım
Filmin orijinal fragmanında da tasarımlarımdan birkaç tane kullanıldı. Filmin en sevdiğim karakteri 'Samantha' da (Kim Cattrall) benim tasarladığım mayokiniyi giydi.

Bu benim için çok ciddi bir başarıydı. Marakeş'te kaldığım süre boyunca en çok yemekler konusunda zorlandım. Damak tadıma uygun pek yemek bulamadım. Ağırlıklı olarak et, pilav ve kuskus yeniliyordu.

BAKMADAN GEÇME