Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
52 yaşındaki Seda Sayan, kendisinden 26 yaş küçük şarkıcı Onur Şan ile Çırağan Sarayı’nda nikah masasına oturdu.

Aşıklar şehri olarak bilinen Paris'te yaptıkları kısa tatilde evlenme kararı alan Seda Sayan ile Onur Şan, Çırağan Sarayı' nda 30 kişilik bir davetli grubunun huzurunda nikah kıydı.

Seda Sayan ile Onur Şan'ın şahitliğini Osman Yağmurdereli ile Türker İnanoğlu yaptı, nikahı ise İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı.

FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Seda Sayan ve Onur Şan'ın ailesinin katıldığı nikah sırasında Seda Sayan, Onur Şan'ın ayağına basmayı ihmal etmedi.

Törene yakın arkadaşları İbrahim Tatlıses, Gülben Ergen,Semra Özal, Eray Kapıcıoğlu,Sacit Aslan, Öykü Serter gibi ünlü isimler katıldı.

Onur Şan’ın anne ve babasının, Sayan’ın da annesi ve kardeşinin katıldığı nikah törenine, Sayan’ın Sinan Engin’den olan oğlu Oğulcan annesinin evlenmesine karşı çıktığı için katılmadı.

Çırağan Sarayı’ndaki nikah, geceliği 20 Bin Euro’luk boğaz manzaralı Sultan suitinde gerçekleştirildi. 40 davetlinin katıldığı nikahta yemek servisi yapılmazken, sadece şampanya ve kalpli pasta ikram edildi.

İşlerinin yoğunluğu nedeni ile balayına çıkamayacaklarını söyleyen çift, en kısa zamanda baş başa minik bir tatil yapacaklarını söyledi. Nikah sonrası Çırağan Sarayı’na yeniden geçen çift geceyi burada geçirdi..

Otele geçiş sırasında korumalar ile basın mensupları arasında gerginlik yaşandı.

ÇOK MUTLUYUM


Seda Sayan'ın işlerinin yoğunluğu nedeniyle balayına çıkamayacağı söylenirken geçen haftaki Paris kaçamaklarının bir nevi ön balayı olduğu belirtildi.

Çok mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren Sayan'ın, yakın dostlarına, bu mutluluğu ertelemek istemediği için evlilik kararını çabuk aldığını akşam da "Hayalin İçin Söyle" adlı programa katılacağını söylediği konuşuluyor.

Altıncı kez nikah masasına oturan Seda Sayan sade bir gelinlik giydi.

BAKMADAN GEÇME