Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Başından vurulan İbrahim Tatlıses'in ameliyatı sırasında hastanede NTV mikrofonuna konuşan Kral TV Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akbay, şarkıcının yakınlarından aldığı bilgiye göre polisin saldırı yapılan arabayı tespit ettiğini söyledi.

Daha önce de gelen bilgiler şarkıcının Maslak'taki Nurol Plaza önünde içinde 3 saldırgan olan bir araçtan uzun namlulu silahla vurulduğu ve plazanın önünde boş mermi kovanları bulunduğu yönündeydi.

Akbay sanatçının yakınlarından aldığı bilgiye göre, polisin saldırganların eşkâllerinin tespit edildiğini ve saldırganların Kuzey Iraklı olduğunu da açıkladı.

SALDIRININ SEBEBİ İŞ Mİ?
Ntvmsnbc'nin haberine göre, İbrahim Tatlıses'in Kuzey Irak'ta inşaat sektörüne girmeyi planlıyordu ve bunun için Erbil'de görüşmeler yapmaya gitmişti.

Saldırının sebebi şu ana kadar açıklık kazanmadı ancak şarkıcının vurulmasının Kuzey Irak'taki yatırımlarıyla ilgili olabileceğine dair iddialar da var.

DAHA ÖNCE DE SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAMIŞTI
İbrahim Tatlıses 1990 yılının Ocak ayında Maksim Gazinosu'nda sahnedeyken bacağından vurulmuştu. Yine 18 Mayıs 1998 tarihinde Beşiktaş Barbaros Bulvarı üzerinde otomobilinin içerisindeyken pompalı tüfekli saldırıya uğrayan Tatlıses, bu saldırıdan yara almadan kurtulmuştu.

BAKMADAN GEÇME