Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

HABERTURK.COM MAGAZİN MUHABİRİ İBRAHİM ŞAHİN'İN HABERİ

Melek Zübeyde'ye özel olarak hazırlanan ayakkabılar büyük geldi. Gece boyunca yalınayak gezmek zorunda kaldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

 


İbrahim Tatlıses-Perihan Savaş ikilisinin kızları Melek Zübeyde 18 Nisan’da Hilton Convention Center’da Volkan Akkaş ile evlenecek. Düğün öncesi Levent’teki Ziyade Fasıl’da kına gecesi düzenlendi. Mekanın alt katında kına gecesi, üstünde ise bekarlığa veda partisi vardı. Kısa bir süre önce annesini kaybeden Perihan Savaş, “Bu gece sevinç ve üzüntüyü bir arada yaşıyorum. Annemin acısı kolay değil. Ama o düğünün ertelenmemesini istedi” dedi. 

Kına gecesini kapıda içeri alınmadan takip eden basın mensupları genç çiftin tutumunu kınarken, Perihan Savaş küçük bir açıklama yapmakla yetindi.

Sevinç Ve Üzüntüyü Bir Arada Yaşadık

Kısa bir süre önce annesi Fahrunnisa Karakulak'ı toprağa veren Savaş, 'Bu gece sevinç ve üzüntüyü bir arada yaşıyoruz. Anne acısı çok kolay bir şey değil, ama annem de bunun gerçekleşmesini istiyordu, annem göremedi ama Melek ve Volkan'ın en güzel gecelerini yaşadık, Onlar medyatik olmaya alışkın olmadıkları için sizden kaçtılar' dedi.
Savaş ayrıca, "Kız vermek çok zor bir şey. Ben annemle birlikte çocukluğumu kaybettim. Melek de çok ağladı. Damat Bey yukarıda bekarlığa veda partisi yaptı." dedi. Perihan Savaş, İbrahim Tatlıses'in gecede bulunmamasıyla ilgili olarak "İbrahim Bey, şehir dışında ama mutlaka ki o da bizimle bekarlığa veda partisinde olabilirdi. Annesi, halaları burada.  Düğünde görüşürüz" açıklamasında bulundu.

Gecede Perihan Savaş, Melek Zübeyde'ye kına yakıldığı sırada gözyaşlarına hakim olamazken, kayınvalidenin adetlere göre kına yakılmadan avucunu açmayan Melek Zübeyde'ye altın hediye ettiği öğrenildi.

 

BAKMADAN GEÇME