• Canlı Yayın
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

10 yIl ilişki yaşadığı işadamı sevgilisi Mehmet Ali Yılmaz’ın “Benim gibi bir adamla evlenmek için gerekli sabrı göstermek, sınavlardan geçmek gerekir.

Sibel Hanım, o sabrı gösteremedi ve sınavı geçemedi . O yüzden evliliği hak etmedi” sözleri şarkıcı Sibel Bilgiç’i çok üzdü. Bu konudaki soruları yanıtlamayan ve sessizliğe bürünen sanatçının yakınlarıyla görüştüm. Ve bir yakınından Bilgiç’in büyük bir dram yaşadığını öğrendim.

Ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde kolit ve ses kısıklığı şikayetiyle doktora gitmiş. Yapılan tetkiklerde kendisine ’gırtlak kanseri başlangıcı’teşhisi konulmuş. Acı haberle şoka giren sanatçı, eski sevgilisinin kendisiyle ilgili “Beni hak etmedi” sözlerini de gazetede okuyunca “Ben bu ilişkide yaşadığım hayal kırıklıklarıyla gırtlak kanseriyle tanıştım. Karşılığı bu sözler mi” diyerek dert yanmış. Bilgiç’i sevindiren tek şey ise hastalığının çok erken evrede yakalanması. Boğazındaki kitle tamamen temizlenen Bilgiç, kemoterapi görmeyecek. Ancak 1 yıl ilaç kullanacak ve bu sürede izlenecek. Mona Lisa adlı güzellik merkezinin sahibi olan Bilgiç, yaşadığı sıkıntıyı atlatmak için kendini işe verdi. Yaklaşık 1 ay sonra bir single ile müzik piyasasına dönecek olan Bilgiç, buradan gelecek geliri bir vakfa bırakacak.
 
Vatan / Gülşen Yüksel'in haberi

BAKMADAN GEÇME