Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da verdiği konserde Diyarbakırlılar'la ilgili kırdığı pot magazin gündemine damgasını vurmuştu. Akalın'ın hayranlarına, "Abi Diyarbakır’dan mı geldiniz hepiniz? Dağdan mı? Nereden geldiniz? Moron moron bakıyorsunuz" gafı, çam deviren diğer şöhretleri de akla getirdi. O ünlüleri şöyle bir hatırlayalım.

Demet Akbağ Orduluları kızdırdı

Demet Akbağ: Ülkemizin en komik kadın oyuncularından olan Akbağ, geçtiğimiz günlerde Beyazıt Öztürk'ün programına katıldı. Özgü Namal ve Sarp Apak ile birlikte oynadığı 'O... Çocukları' filmini anlatan Akbağ, 'O...' kelimesinden "Ordunun çocukları" dedi. Potunun farkına varan ünlü oyuncunun yüzü asıldı.

Beren Saat'i üzdü

Beyazıt Öztürk: Hatırla Sevgili'de Yasemin karakteriyle çok sevilen Beren Saat, Beyaz'ın konuğuydu. Güzel oyuncuyu Türkiye'nin Yıldızları yarışmasına zorlayan sevgilisi Efe, o dönem bir trafik kazasında yaşamını yitirmişti. Bu olayı bilmeyen Beyaz, Saat'e, "Beraber misiniz hâlâ?" diye sordu. "Hayır" cevabını alan ünlü şovmen, "Tabii adam bunların hesabını yapamadı değil mi?" diyerek herkesi şaşırttı.

Her hafta pot kırıyor

Aysun Kayacı: NTV'de yayınlanan programda konuklarla sohbet eden manken Aysun Kayacı, yaptığı konuşmalarla neredeyse her hafta pot kırıyor. Kayacı'nın bir programda AKP için, "Ayak takımının iktidara getirdiği parti" demesi AKP'lileri öfkelendirirken, bir başka hafta, "Dağdaki çobanla benim oyum bir mi?" demesi çobanları ayağa kaldırdı.

Kayacı, Ata Demirer'in, "Deniz altında Tanrı'yı görebiliyorum" demesi üzerine, "Benden de selam söyle" demişti.

Ev kadınlarını kızdırdı

Hande Yener: Geçen yıl Serdar Ortaç ile girdiği polemikte, "Ben bakkal şarkıları yapmıyorum" diyerek bakkalları kızdıran Hande Yener, gaflarını bu yıl da sürdürdü. Hande Yener bir röportajı sırasında kendisini methederken bu kez de ev kadınlarını kızdırdı. Ünlü şarkıcı Madonna'ya benzetilmesiyle ilgili bir soruya, "Ev kadınlarına benzetilecek halim yok ya" diyerek büyük tepki topladı.

Bugün

BAKMADAN GEÇME