Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İki büyük takım. İkisinin de iddiası yok. İddiaları olsa da mecalleri yok.

        Bu maça hem MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu hem de Gölge MHK Başkanı Serdar Çakır’ın parlak prensi Deniz Ateş Bitnel atanıyor. Daha ilk piyasaya çıkış maçından (Kasımpaşa-Fener) sonra yazmış ve demişim ki “Aman diyim görmediğin pozisyona düdük çalma. Haa huu’ya aldanma..”

        İşte bu ‘Parlak Prens’ aslında atmosfer itibariyle çok kolay bir maça atanıyor. Ama ne yapıyor gelin bakalım:

        ■ Yüzde yüz penaltıyı oynatıyor. (Sabri’nin Marin’e yaptığı hareket)

        ■ Onun etkisinde kalıp olmayanı veriyor; Trabzon öne geçiyor.

        ■ 2. yarı başlıyor, Özer’in pozisyonu temiz ama ‘el’ çalıyor. Özer de itiraz edince Özer’i yanına çağırıp uyarı yapıyor. Hadi sarı kart da haklı diyelim.

        ■ Sonra Özer, Carole’un ayağındaki topa çok net bir müdahele yapıyor. Ama Carole da pozisyon gereği Özer’in üzerine düşüyor. Haaa’lar Huuu’lar başlayınca gidip Özer’i atıyor.

        ■ İtiraza gelen Aykut’a “Oradan buraya geldin” diye sadece kalecilere uygulanan kuralı uygulayıp sadece 5-6 metre gelen Aykut’a sarı kart veriyor. Sonra her maçta 80 kere görünen kafa kafaya verip horozlanma hareketinde Aykut’u atıp yalandan da Podolski’ye de de sarı veriyor.

        ■ 9 kişi kalmış ve can havliyle savunup maçın sonuna getirmiş Trabzon aleyhine olmayan bir penaltı veriyor. Cavanda da gidip ona göğüs atıyor. Direkt Cavanda’yı atıyor.

        ■ Sonra Salih Dursun muhteşem bir hareket yapıp hakeme kırmızı kart gösteriyor. Hakem de maçtaki tek doğru kararını verip Salih’i de atıp Trabzon’u 7 kişi bırakıyor.

        ■ Sonra penaltının santrasında Trabzonlu oyuncular oynamıyor. O arada Mustafa Yumlu ile Erkan kendisine ağır şekilde sövüyor, “Çok Delikanlı Parlak Prens” Trabzon hükmen yenilmesin diye yiyip yuttu.

        Sonra 4 kırmızı kart çıkmış maçı 1 dakika uzatıyor. Çünkü Trabzonsporlu oyuncular oynamıyor. O 1 dakikayı bile oynatamayıp bitiriyor.

        Futbolu bilmeyen; kompleksli olduğu her hareketinden belli; psikolojiden anlamayan, ortamı koklayamayan bu beceriksiz adam, Kuddusi’sinden Serdar’ına; Bünyamin’inden bilmem kimine kadar herkesin desteğini alıyor. Bu hakemlerden bir şey olmaz. Bir kere daha söylüyorum. Bu hazirundan HAKEM çıkmaz. İdare-i maslahatçılar ile dünkü gibi Bitneller çıkar. Yabancı hakem şart oğlu şarttır. Anlayın artık.

        G.SARAY TAKIMI

        İlk yarıda pek etkili değillerdi ama maçın başından sonuna kadar hakimdiler. 2. yarıda tamamen tek kaleye döndürdüler. 3 puan oyunla haklarıydı ama onların da tat aldığını sanmıyorum.

        TRABZON YÖNETİMİ

        Bu sene Trabzon’u bu MHK doğradı. Kuddusi Müftüoğlu MHK’sı ve Serdar Çakır kliği Trabzon’a sezon kapattırmış. Niyahet Bitnel, dün Trabzon’u aşağıladı. Bu hakeme lisans yırttırmazlarsa; Serdar Çakır ve Müftüoğlu’dan hesap sormazlarsa onlara da “müstehak” denir.

        Diğer Yazılar