Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika

Baki gezgen Haberleri, Güncel Baki gezgen haberleri ve Baki gezgen gelişmeleri

Baki Gezgen haberleri

Son dakika Baki Gezgen haberleri ile ilgili Habertürk'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Baki Gezgen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Baki Gezgen haber sayfamızda...
  • Kullanma yaşı 6’ya kadar düştü!

    Teknoloji, 20 Ocak 2021

    Kullanma yaşı 6’ya kadar düştü!

    Dünyada üretim yöntemlerini değiştiren 3D yazıcı teknolojisinin Türkiye’de de gelişmeye devam ettiğini söyleyen yerli ve milli 3D yazıcı üreticisi Zaxe’nin Genel Müdürü Emre Akıncı,  “Türkiye’de 6 yaşındaki çocukların bile artık oyuncaklarının kopan parçasını tamir etmek ya da kendisine yeni bir oyuncak üretmek için 3D yazıcıları kullanmaya başladığını görüyoruz” dedi.

  • Yerli 3D yazıcıya yatırım!

    Teknoloji, 22 Ekim 2020

    Yerli 3D yazıcıya yatırım!

    Türkiye’nin yerli ve milli 3D yazıcı üreticisi Zaxe, 8 milyon TL’lik yatırım aldı. KVK, Yemeksepeti’nin kurucusu Nevzat Aydın ve  Muzaffer Akpınar’dan alınan bu yatırımın ardından şirket, dünya pazarına açılmak için çalışmalarını hızlandırdı.

  • 'Kök hücre teknolojisi birçok hastalığa çare olacak'

    Sağlık, 21 Aralık 2014

    'Kök hücre teknolojisi birçok hastalığa çare olacak'

    Dr. Jesse Kenneth Placone: "Doku mühendisliği uygulamaları sayesinde, kişilerin kök hücrelerini hastalıkların iyileştirilmesi için kullanacağız"