Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika

Cemal kaşıkçı neden öldürüldü? Haberleri, Güncel Cemal kaşıkçı neden öldürüldü? haberleri ve Cemal kaşıkçı neden öldürüldü? gelişmeleri

cemal kaşıkçı neden öldürüldü? haberleri

Son dakika cemal kaşıkçı neden öldürüldü? haberleri ile ilgili Habertürk'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan cemal kaşıkçı neden öldürüldü? gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan cemal kaşıkçı neden öldürüldü? haber sayfamızda...
  • Cemal Kaşıkçı kimdir?

    Gündem, 27 Şubat 2021

    Cemal Kaşıkçı kimdir?

    Bloomberg, ABD istihbaratının, bugün açıklanması beklenen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin raporun bulgularında, Suudi Arabistan Veliaht Prens bin Selman'ı işaret ettiğini duyurdu. Raporda, Kaşıkçı'nın 2018 Ekim ayında Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülmesine Prens bin Selman'ın onay verdiği ifade edildi.

  • Cemal Kaşıkçı kimdir?

    Gündem, 02 Ekim 2020

    Cemal Kaşıkçı kimdir?

    Gazeteci Cemal Kaşıkçı, ölümünün 2. yıl dönümünde sevenleri tarafından anılıyor. Suudi Arabistan'ın İstanbul Konsolosluğu'ndan katledilen Cemal Kaşıkçı'nın ölümüne dair iddianameler tekrar hazırlandı. Peki Cemal Kaşıkçı kimdir? Cemal Kaşıkçı neden öldü? İşte Cemal Kaşıkçı'nın hayatı hakkından bilgiler...

  • Cemal Kaşıkçı cinayeti: Türk yetkililerin elindeki ses kayıtlarını dinleyenler ne diyor?

    BBC, 01 Ekim 2019

    Cemal Kaşıkçı cinayeti: Türk yetkililerin elindeki ses kayıtlarını dinleyenler ne diyor?

    Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı, 2 Ekim 2018'de Suudi Arabistan'ın İstanbul Konsolosluğu'nda öldürüldü. Cinayetle ilgili olarak hala pek çok soru işareti var. Bunlardan biri, Türk yetkililerin elindeki ses kayıtlarında neler olduğu. BBC Panaroma, bu kayıtları dinleyen iki yetkiliyle, BM Yargısız ve Keyfi İnfazlar Özel Raportörü Agnes Callamard ve İngiliz hukukçu Helena Kennedy ile konuştu.

  • Netflix, Kaşıkçı cinayeti ile bölümü yayından kaldırdı

    BBC, 02 Ocak 2019

    Netflix, Kaşıkçı cinayeti ile bölümü yayından kaldırdı

    Dijital film ve dizi platformu Netflix, Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili kraliyet ailesini eleştiren bir içeriği, Suudi Arabistan devletinin talebiyle, bu ülkede yayından kaldırdı.

  • Kaşıkçı karar tasarısı Senato'da: Azmettirici Prens Muhammed'den hesap sorulmalı

    BBC, 06 Aralık 2018

    Kaşıkçı karar tasarısı Senato'da: Azmettirici Prens Muhammed'den hesap sorulmalı

    ABD'de bir grup senatör, Suudi Veliaht Prensi Muhammed'in Kaşıkçı cinayetinin azmettiricisi olduğunu belirten bir karar tasarısı sundu. ABD Savunma Bakanı Mattis ise cinayet emrini kimin verdiğinin anlaşılması için daha fazla kanıt gerektiğini söyledi.

  • CIA toplantısından çıkan ABD'li senatörler Kaşıkçı cinayeti için Muhammed bin Selman'ı suçladı

    BBC, 04 Aralık 2018

    CIA toplantısından çıkan ABD'li senatörler Kaşıkçı cinayeti için Muhammed bin Selman'ı suçladı

    ABD Senatosu'nda düzenlenen kapalı oturumda Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili CIA'in bilgi verdiği bazı senatörler, cinayetin Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın bilgisi dahilinde gerçekleştiğine ikna olduklarını açıkladı. Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, Veliaht Prens için "suç ortağı" ifadesini kullandı. Senatör Bob Corker ise, "Mahkeme önüne çıkarılsaydı, 30 dakika içinde suçlu bulunurdu" dedi.

  • CIA Başkanı Haspel, Kaşıkçı cinayetiyle ilgili Senato'ya bilgilendirme yapacak

    BBC, 04 Aralık 2018

    CIA Başkanı Haspel, Kaşıkçı cinayetiyle ilgili Senato'ya bilgilendirme yapacak

    CIA Başkanı Gina Haspel'in bugün ABD Senatosu'nda düzenlenecek kapalı oturumda gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili bilgi vermesi bekleniyor. Haspel'in geçen haftaki oturuma katılmaması bazı senatörlerin tepkisini çekmişti.

  • Erdoğan'dan Kaşıkçı açıklaması

    Dünya, 01 Aralık 2018

    Erdoğan'dan Kaşıkçı açıklaması

    Son dakika... Arjantin'in başkenti Buenos Aires'de düzenlenen G20 Liderler Zirvesi sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Arjantin'deki G20 zirvesindeki temaslarının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan 'Cemal Kaşıkçı' cinayeti ile ilgili, Cemal Kaşıkçı'nın 7.5 dakika içerisinde boğularak öldürüldüğünü söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Fırat'ın batısını olduğu gibi doğusunu da bölücü terör örgütünün zulmünden ve işgalinden çok yakın bir zamanda kurtaracağız'' dedi

  • Trump: Kaşıkçı cinayetinin ses kaydını dinlemek istemiyorum

    BBC, 18 Kasım 2018

    Trump: Kaşıkçı cinayetinin ses kaydını dinlemek istemiyorum

    ABD Başkanı Donald Trump, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan'ın İstanbul Konsolosluğu'nda öldürüldüğü anlara ait ses kaydı hakkında kapsamlı bir brifing aldığını, ancak ses kaydını kendisinin dinlemek istemediğini söyledi.

  • ABD: Kaşıkçı cinayetinden kimin sorumlu olduğu konusunda sonuca varmadık

    BBC, 18 Kasım 2018

    ABD: Kaşıkçı cinayetinden kimin sorumlu olduğu konusunda sonuca varmadık

    ABD Dışişleri Bakanlığı, Amerikan Merkezi Haberalma Teşkilatı CIA'in Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi emrini Suudi Veliaht Prensi Muhammed Bin Salman'ın verdiğine inandığı yönündeki haberlere karşın, cinayetin kimin işlediğine dair nihai bir sonuca varılmadığını açıkladı.

  • ABD'de Senato Kaşıkçı cinayeti için Suudi Arabistan aleyhine yasa taslağı sundu

    BBC, 16 Kasım 2018

    ABD'de Senato Kaşıkçı cinayeti için Suudi Arabistan aleyhine yasa taslağı sundu

    ABD'de Cumhuriyetçi ve Demokrat senatörler, İstanbul'daki Suudi Arabistan başkonsolosluğunda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı ve Yemen'de süregiden savaş ile ilgili olarak Suudi Arabistan'a baskı kurmak için bir yasa taslağı sundu. Taslağın yasalaşması halinde Suudi Arabistan'a silah satışı askıya alınacak.

  • Suudi Arabistan: Kaşıkçı Konsolosluk'ta öldürüldü

    Dünya, 20 Ekim 2018

    Suudi Arabistan: Kaşıkçı Konsolosluk'ta öldürüldü

    Son dakika... Suudi Arabistan, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın konsolosluk içinde yaşanan arbede neticesinde öldüğünü duyurdu. Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul Konsolosluğu'nda öldürülmesiyle ilişkili 18 Suudi vatandaş görevden alındı ve tutuklandı. Olayla ilgili Suudi Arabistan Genel İstihbarat Başkan Yardımcısı Ahmed Asiri'nin de görevden alındığı açıklandı

  • Cemal Kaşıkçı'nın Washington Post'taki son köşe yazısı: 'Arap dünyasının en çok ihtiyaç duyduğu şey ifade özgürlüğü'

    BBC, 18 Ekim 2018

    Cemal Kaşıkçı'nın Washington Post'taki son köşe yazısı: 'Arap dünyasının en çok ihtiyaç duyduğu şey ifade özgürlüğü'

    Amerikan Washington Post gazetesi, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na girdiği 2 Ekim'den bu yana kayıp olan gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın son köşe yazısını yayımladı. Kaşıkçı yazısında, "Arap dünyasının en çok ihtiyaç duyduğu şey ifade özgürlüğü" diyor.

  • Wall Street Journal: Cemal Kaşıkçı, Suudi konsolosun gözleri önünde öldürüldü

    BBC, 17 Ekim 2018

    Wall Street Journal: Cemal Kaşıkçı, Suudi konsolosun gözleri önünde öldürüldü

    Amerikan Wall Street Journal gazetesi, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın 2 Ekim'de Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosu Muhammed el-Uteybi'nin gözleri önünde öldürüldüğünü iddia etti. Gazete, Suudi yetkililerin Ankara'ya, Salı günü beklenmedik şekilde ülkesine dönen el-Uteybi'nin konutunda arama yapılmayacağını ilettiklerini de yazdı.

  • Cemal Kaşıkçı olayı: Suudi Prens Muhammed bin Selman'ın balayı dönemi sona mı erdi?

    BBC, 16 Ekim 2018

    Cemal Kaşıkçı olayı: Suudi Prens Muhammed bin Selman'ın balayı dönemi sona mı erdi?

    Veliaht Prens Selman, Washington Post yazarı Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasından bu yana diplomatik baskı altında. 'Reform programı'yla geçen yıl bu zamanlarda övülen Selman şimdi Batı'nın eleştirilerinin hedefinde. Frank Gardner'ın analizi.

  • Cemal Kaşıkçı’nın ‘öldürüldüğünün kanıtı’ denen ses kaydı Apple Watch’tan mı çıktı?

    BBC, 15 Ekim 2018

    Cemal Kaşıkçı’nın ‘öldürüldüğünün kanıtı’ denen ses kaydı Apple Watch’tan mı çıktı?

    ABD basınına konuşan Türk yetkililer, Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda 'işkence görüdüğüne ve öldürüldüğüne' dair ses ve görüntü kayıtları olduğunu söylüyor. Sabah gazetesi de ses kaydının Kaşıkçı'nın Apple Watch'ından çıktığını iddia etti. Ancak akıllı saatin özellikleri bu ihtimali zayıflatıyor. Teknoloji uzmanları ise 'Türkiye'nin Suudi Arabistan Başkonsolosluğuna gözetleme sistemi kurmuş olabileceğini' söylüyor.

  • Cemal Kaşıkçı olayı sonrası Arap dünyasında yayılan yalan haberlerde neler var?

    BBC, 15 Ekim 2018

    Cemal Kaşıkçı olayı sonrası Arap dünyasında yayılan yalan haberlerde neler var?

    BBC'nin İzleme Servisi Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan'ın İstanbul'daki başkonsolosluğuna girdikten sonra kendisinden bir daha haber alınamaması sonrası sosyal medyada yayılan 'yalan haberleri' derledi.

  • Cemal Kaşıkçı hangi hesaplaşma sonucu kaçırıldı ya da öldürüldü?

    BBC, 15 Ekim 2018

    Cemal Kaşıkçı hangi hesaplaşma sonucu kaçırıldı ya da öldürüldü?

    Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'dan İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğuna girdiği 2 Ekim'den bu yana haber alınamıyor. Peki kaçırılması ya da öldürülmesi sadece onun Suudi yönetimini eleştiren bir gazeteci olmasına indirgenebilir mi? Gazeteci Fehim Taştekin, Kaşıkçı olayının arkasındaki hesaplaşmayı BBC Türkçe'ye yazdı.

  • Cemal Kaşıkçı cinayetinde yeni kanıt! Delilleri yok etmek için konsolosluktaki odaları boyamışlar

    Gündem, 14 Ekim 2018

    Cemal Kaşıkçı cinayetinde yeni kanıt! Delilleri yok etmek için konsolosluktaki odaları boyamışlar

    Türk Arap Medya Derneği Başkanı Turan Kışlakçı, Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili olarak Habertürk'ten Kübra Par'ın sorularını yanıtladı. Kışlakçı, "Bu olaydan iki gün sonra konsolosluk binasının içinde bazı odalar ve konsolosun evinin bir kısmı boyanmış" dedi

  • Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın öldürüldüğüne dair şüpheler neler?  

    Gündem, 07 Ekim 2018

    Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın öldürüldüğüne dair şüpheler neler?  

    Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Suudi Arabistanlı gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolması hakkında yazdı. Yılman yazısında, "Bu iş için sadece İstanbul polisi değil, MİT istihbarat ve İçişleri Bakanlığı tarafından belirlenen özel timler ortak çalışıyor. Tespitlere göre konsolosluğa ait 26 araç var. Ve şimdi o araçların takibi yapılıyor. Özellikle 2 Ekim saat 13.00 itibarı ile konsolosluk binasından çıkış yapan tüm araçların çıktıktan sonra nereye gittikleri ve ne taşıdıklarının tespitine çalışılıyor" dedi

  • Cemal Kaşıkçı kimdir? İşte bilinmeyenler!

    Dünya, 21 Ekim 2018

    Cemal Kaşıkçı kimdir? İşte bilinmeyenler!

    Cemal Kaşıkçı kimdir? İstanbul'daki Suudi Arabistan Konsolosluğu'nda gerçekleşen ölümüyle alakalı ortaya atılan komplo teorilerinin ardı arkası kesilmiyor. Peki Cemal Kaşıkçı kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte, Cemal Kaşıkçı'nın hayatına dair tüm detaylar...