Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika

Dünya internet haritası Haberleri, Güncel Dünya internet haritası haberleri ve Dünya internet haritası gelişmeleri

dünya internet haritası haberleri

Son dakika dünya internet haritası haberleri ile ilgili Habertürk'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dünya internet haritası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dünya internet haritası haber sayfamızda...
  • İnternet reklamcılığı gelirleri 1.6 milyar dolara yükseldi

    Teknoloji, 09 Ekim 2023

    İnternet reklamcılığı gelirleri 1.6 milyar dolara yükseldi

    PwC, Küresel Eğlence ve Medya Sektörüne Bakış 2023-2027 raporunu yayınladı. Bu yıl 24. sayısı hazırlanan rapora göre 2022 yılında küresel eğlence ve medya sektörünün toplam geliri yüzde 5,4 oranında artarak 2.3 trilyon dolara ulaştı. Bu oran, COVID-19 pandemisi sonrası ekonomilerin toparlanmaya başladığı 2021 yılında kaydedilen yüzde 10,6'lık büyüme oranına kıyasla bir yavaşlamaya işaret ediyor. Türkiye eğlence ve medya sektörü pazarı 2022'de 5.5 milyar dolar olurken, bunun 1,6 milyar ABD doları internet reklamcılığından elde edildi

  • 'İstanbul dünyadaki en riskli 10 şehirden birisi'

    Emlak, 19 Temmuz 2023

    'İstanbul dünyadaki en riskli 10 şehirden birisi'

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Olası İstanbul depremi için Ekrem Bey ve ilçe belediye başkanları ile görüştük, prensipte anlaştık. Haftaya çalışmalara başlıyoruz. İstanbul dünyadaki en riskli 10 şehirden birisi" açıklamasında bulundu. Özhaseki, "İstanbul'u kısaca özetleyecek olursak 5,8 milyon civarında bağımsız birim var. Bunun 1,5 milyonu riskli görünüyor. Ama 600 bin konut ilk etapta çok daha riskli ve yıkılabilecek bir yapı gözüküyor. Bizim bir an önce ne yapıp edip, önce 600 bin bağımsız birimin, akabinde de ikinci sırada da riskli görünen 1,5 milyon yapıyı dönüştürmek gibi bir mecburiyetimiz, zorunluluğumuz var" ifadelerini kullandı

  • Altun, Türkiye'nin internet erişim oranını paylaştı

    Gündem, 25 Aralık 2021

    Altun, Türkiye'nin internet erişim oranını paylaştı

    İletişim Başkanı Altun, "2021 yılı ocak ayında başladığımız araştırmamızın ilk yıl verilerine göre, Türkiye'nin internet erişim oranı yüzde 85,7, sosyal ağ kullanım oranı da yüzde 82,8 gibi yüksek bir seviyede bulunuyor." dedi.

  • Çocuğunuz internet bağımlısı olmasın!

    Yaşam, 05 Ağustos 2020

    Çocuğunuz internet bağımlısı olmasın!

    Günlük yaşamda yetişkin bireyler için gerekli olan internet kullanımı, özellikle çocukluk çağında gerekli kontrol sağlanmadığında önemli sorunları beraberinde getiriyor.

  • Corona virüs haritasında son durum

    Gündem, 10 Nisan 2020

    Corona virüs haritasında son durum

    Corona virüs haritası, ölü ve vaka sayısının her geçen gün arttığı koronavirüs salgını ile ilgili Türkiye'deki ve dünyadaki son durumu merak edenlerin gündeminde. Corona virüs haritasında, Dünya Sağlık Örgütüne bildirilen tüm vakalar ve vakaların akıbeti güncellenerek kamuoyu ile paylaşılıyor. Son tablo ise korkunç seviyelere ulaşmış durumda. İşte Türkiye ve dünyadaki 10 Nisan güncel Corona virüs haritası (Coronavirus map live)

  • Corona virüs haritasında son durum

    Gündem, 09 Nisan 2020

    Corona virüs haritasında son durum

    Corona virüs haritası, ölü ve vaka sayısının her geçen gün arttığı koronavirüs salgını ile ilgili Türkiye'deki ve dünyadaki son durumu merak edenlerin gündeminde. Corona virüs haritasında, Dünya Sağlık Örgütüne bildirilen tüm vakalar ve vakaların akıbeti güncellenerek kamuoyu ile paylaşılıyor. Son tablo ise korkunç seviyelere ulaşmış durumda. İşte Türkiye ve dünyadaki 9 Nisan güncel Corona virüs haritası (Coronavirus map live)

  • Corona virüs haritasında son durum

    Gündem, 08 Nisan 2020

    Corona virüs haritasında son durum

    Corona virüs haritası, ölü ve vaka sayısının her geçen gün arttığı koronavirüs salgını ile ilgili Türkiye'deki ve dünyadaki son durumu merak edenlerin gündeminde. Corona virüs haritasında, Dünya Sağlık Örgütüne bildirilen tüm vakalar ve vakaların akıbeti güncellenerek kamuoyu ile paylaşılıyor. Son tablo ise korkunç seviyelere ulaşmış durumda. İşte Türkiye ve dünyadaki 8 Nisan güncel Corona virüs haritası (Coronavirus map live

  • Corona virüs haritasında son durum

    Gündem, 07 Nisan 2020

    Corona virüs haritasında son durum

    Corona virüs haritası, ölü ve vaka sayısının her geçen gün arttığı koronavirüs salgını ile ilgili Türkiye'deki ve dünyadaki son durumu merak edenlerin gündeminde. Corona virüs haritasında, Dünya Sağlık Örgütüne bildirilen tüm vakalar ve vakaların akıbeti güncellenerek kamuoyu ile paylaşılıyor. Son tablo ise korkunç seviyelere ulaşmış durumda. İşte Türkiye ve dünyadaki 7 Nisan güncel Corona virüs haritası (Coronavirus map live)

  • Corona virüs haritasında son durum

    Gündem, 06 Nisan 2020

    Corona virüs haritasında son durum

    Corona virüs haritası, ölü ve vaka sayısının her geçen gün arttığı koronavirüs salgını ile ilgili Türkiye'deki ve dünyadaki son durumu merak edenlerin gündeminde. Corona virüs haritasında, Dünya Sağlık Örgütüne bildirilen tüm vakalar ve vakaların akıbeti güncellenerek kamuoyu ile paylaşılıyor. Son tablo ise korkunç seviyelere ulaşmış durumda. İşte Türkiye ve dünyadaki 6 Nisan güncel Corona virüs haritası (Coronavirus map live)

  • Corona virüs haritasında son durum

    Sağlık, 01 Nisan 2020

    Corona virüs haritasında son durum

    Corona virüs haritası, ölü ve vaka sayısının her geçen gün arttığı koronavirüs salgını ile ilgili Türkiye'deki ve dünyadaki son durumu merak edenlerin gündeminde. Corona virüs haritasında, Dünya Sağlık Örgütüne bildirilen tüm vakalar ve vakaların akıbeti güncellenerek kamuoyu ile paylaşılıyor. Son tablo ise korkunç seviyelere ulaşmış durumda. İşte Türkiye ve dünyadaki 1 Nisan güncel Corona virüs haritası (Coronavirus map live)

  • Corona virüs haritasında son durum

    Sağlık, 31 Mart 2020

    Corona virüs haritasında son durum

    Corona virüs haritası, tüm dünyayı karantinaya alan ve yaklaşık 38 bin kişinin ölümüne neden olan salgın ile ilgili son durumu merak edenlerin gündeminde. Corona virüs haritasında, Dünya Sağlık Örgütüne bildirilen tüm vakalar ve vakaların akıbeti güncellenerek kamuoyu ile paylaşılıyor. Türkiye ve dünyadaki 30 Mart güncel Corona virüs haritası (Coronavirus map live) şöyle...

  • Corona virüs haritasında son durum

    Sağlık, 30 Mart 2020

    Corona virüs haritasında son durum

    Corona virüs haritası ile, pandemi haline gelen koronavirüs salgını ile ilgili detayları öğrenmek mümkün. Haritadaki son tablo korkunç! Dünya genelinde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden kişi sayısı 34 bini aştı... Corona virüs haritasında, Dünya Sağlık Örgütüne bildirilen tüm vakalar ve vakaların akıbeti güncellenerek kamuoyu ile paylaşılıyor. İşte Türkiye ve dünyadaki 30 Mart güncel Corona virüs haritası (Coronavirus map live)

  • Koronavirüs salgını: Dünya, Asya ülkelerinin deneyiminden hangi dersleri çıkarabilir?

    BBC, 22 Mart 2020

    Koronavirüs salgını: Dünya, Asya ülkelerinin deneyiminden hangi dersleri çıkarabilir?

    İtalya ve İspanya'da her gün yüzlerce kişi koronavirüs salgınından ölüyor. ABD'de de krizin büyümesi bekleniyor. Sadece birkaç hafta önce salgının zirve yaptığı Asya ülkelerinde ise vaka sayıları düşüşte. Dünya Asya ülkelernin deneyimlerinden ne gibi dersler çıkarmalı?

  • Corona virüs haritası

    Sağlık, 17 Mart 2020

    Corona virüs haritası

    Corona virüs haritası, tüm dünyayı etkisi altına alan salgın ile ilgili son durumu gözler önüne sermesi adına önemli. Dünya Sağlık Örgütüne bildirilen tüm vakalar ve vakaların akıbeti Corona virüs haritasında hızlı bir şekilde güncellenerek erişime açılıyor. İşte Coronavirus map live (Corona virüs canlı haritası)

  • Koronavirüs tedbirleri: Dünya genelinde karantina koşulları nasıl uygulanıyor?

    BBC, 17 Mart 2020

    Koronavirüs tedbirleri: Dünya genelinde karantina koşulları nasıl uygulanıyor?

    Para cezası, hapis cezası veya sınır dışı... Bunlar dünya genelindeki koronavirüs tedbirleri kapsamında başlatılan karantina uygulamalarına uymayanlara verilen cezalardan yalnızca bazıları.

  • Digiturk bu yıl internet hizmetine başlıyor

    Teknoloji, 02 Mart 2020

    Digiturk bu yıl internet hizmetine başlıyor

    Digiturk ve beIN Media Group Üst Yöneticisi (CEO) Yousef Al-Obaidly, 3 yılda Digitürk'e 2 milyar dolardan fazla yatırım yaptıklarını belirterek, "Türkiye'ye yatırımımıza devam edeceğiz. 2020 yılında internet servis sağlayıcı hizmeti de sunmaya başlayacağız. Digiturk aboneleri hem kaliteli içeriğe sahip olacak, hem tv kanallarını izleyecek, aynı zamanda internet hizmetini de Digiturk'ten alabilecekler." dedi.

  • İşte 2010'un internet haritası

    Teknoloji, 21 Ocak 2011

    İşte 2010'un internet haritası

    Dünyadaki internet kullanıcı sayısı yüzde 14 artışla 1.9 milyarı aştı

  • Dünya bu haritaya bakıyor

    Medya, 11 Şubat 2014

    Dünya bu haritaya bakıyor

    Dünya internet haritası görenleri kendisine hayran bırakıyor