Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika

Ghislaine maxwell Haberleri, Güncel Ghislaine maxwell haberleri ve Ghislaine maxwell gelişmeleri

Ghislaine Maxwell haberleri

Son dakika Ghislaine Maxwell haberleri ile ilgili Habertürk'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ghislaine Maxwell gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ghislaine Maxwell haber sayfamızda...
  • 13 madde ile Jeffrey Epstein davası

    Dünya, 13 Ocak 2024

    13 madde ile Jeffrey Epstein davası

    Tüm dünya genelinde Jeffrey Epstein dava dosyalarında yaşanan gelişmeler konuşuluyor. Dosyalarının derinine girdikçe ortaya çıkan şok edici ve kan dondurucu iddialar kamuoyuna duyuruldu. Peki, Epstein davası hakkında bilinmesi gereken önemli noktalar neler?

  • Epstein belgelerindeki Türkiye detayları hakkında bilinenler

    Dünya, 11 Ocak 2024

    Epstein belgelerindeki Türkiye detayları hakkında bilinenler

    ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanırken hapishanede ölü bulunan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein davasına ilişkin dosyaların 5 kısmı da kamuoyuna duyuruldu. Belgelerde en dikkat çeken olaylardan birisi dosyalardaki Türkiye detaylarıydı. Peki dosyalarda yer aldığı iddia edilen detaylardan hangileri doğru ve Türkiye detayları hakkında neler biliniyor? İşte tüm merak edilenler...

  • Epstein belgelerinde şok 'kaset' iddiası

    Dünya, 10 Ocak 2024

    Epstein belgelerinde şok 'kaset' iddiası

    ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanırken hapishanede ölü bulunan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein davasına ilişkin dosyaların dördüncü kısmı da kamuoyuna duyuruldu. Dava dosyalarının dördüncü bölümünde, Bill Clinton, Richard Branson ve Prens Andrew'un kasetlerinin olduğu iddia edildi.

  • Dünya bu skandalı konuşuyor!

    Dünya, 23 Ocak 2024

    Dünya bu skandalı konuşuyor!

    Epstein Adası, adeta dünya tarihindeki en çarpıcı ve şok edici skandallardan biri olarak hafızalara kazındı. Milyarder iş adamı Jeffrey Epstein'in adının karıştığı bu adada, birçok ünlü ismin ve tanınmış kişilerin yer aldığı iddiaları dikkat çekiyor. Epstein'in adası, sadece lüks ve güzellikle değil, aynı zamanda skandal ve gizemle de anılıyor. Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein ve bağlantılı olduğu insanların suçları, kamuoyuna yeni açıklanan dava dosyaları ile ortaya çıkıyor. İşte Epstein Adası hakkında merak edilen tüm detaylar...

  • Epstein skandalında Türkiye detayı!

    Dünya, 16 Ocak 2024

    Epstein skandalında Türkiye detayı!

    ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanırken hapishanede ölü bulunan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein davasına ilişkin dosyada dikkat çeken bir detay ortaya çıktı.

  • Epstein dava dosyasının dördüncü bölümü açıklandı

    Dünya, 09 Ocak 2024

    Epstein dava dosyasının dördüncü bölümü açıklandı

    ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanırken hapishanede ölü bulunan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein davasına ilişkin dosyaların dördüncü kısmı da kamuoyuna duyuruldu.

  • Kral Charles'ın kardeşi istismar dosyalarında

    Magazin, 05 Ocak 2024

    Kral Charles'ın kardeşi istismar dosyalarında

    ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmaktan gözaltına alınıp tutuklanırken ölü bulunan ABD'li miyarder Jeffrey Epstein'ın davasına ilişkin dosyalarda İngiltere Kralı Charles'ın kardeşi Prens Andrew'ın adı da yer aldı. İngiliz basınında bir numarada yer alan haber de Andrew'un iddialarda yer alması dikkat çekti

  • Epstein belgelerinde şok isimler

    Dünya, 04 Ocak 2024

    Epstein belgelerinde şok isimler

    ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmaktan gözaltında tutulurken hapishanede ölü bulunan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı isimlerin bir kısmı açıklandı. Listede Bill Clinton, Prens Andrew ve Stephen Hawking'in de adı geçiyor.

  • Prens Andrew'dan sonra Bill Clinton da zorda

    Dünya, 14 Ocak 2022

    Prens Andrew'dan sonra Bill Clinton da zorda

    ABD'de seks ticareti ile yargılanan ancak hücresinde intihar eden milyarder Jeffrey Epstein ve ona yardım eden Ghislaine Maxwell'in davası milyarderler ile bağlantılarını da gün yüzüne çıkarmıştı. Bu süreçte adı cinsel saldırı davasında geçen Prens Andrew'un tüm unvanları annesi Kraliçe II. Elizabeth tarafından alınırken, bir gelişme de Bill Clinton cephesinde yaşandı.

  • Kraliçe rest çekti, Prens Andrew köşeye sıkıştı

    Dünya, 07 Ocak 2022

    Kraliçe rest çekti, Prens Andrew köşeye sıkıştı

    Prens Andrew, Ghislaine Maxwell'in suçlu bulunduğu seks ticareti davası sonrası ilk kez yargılanma riski ile karşı karşıya.

  • Bill Clinton ve Prens Andrew'a kötü haber

    Dünya, 03 Ocak 2022

    Bill Clinton ve Prens Andrew'a kötü haber

    Milyarder Jeffrey Epstein'e seks ticaretinde yardımdan suçlu bulunan Ghislaine Maxwell sonrası çember eski ABD Başkanı Bill Clinton ve Prens Andrew için de daralıyor.

  • Cezasını düşürmek için o isimleri ifşa edebilir

    Dünya, 31 Aralık 2021

    Cezasını düşürmek için o isimleri ifşa edebilir

    Seks ticareti davasında suçlu bulunan Ghislaine Maxwell'in cezasını azaltmak için aralarında eski başkanlar ve prenslerin de bulunduğu isimleri ifşa edebileceği iddia ediliyor.

  • Ghislaine Maxwell, ABD'deki seks ticareti davasında suçlu bulundu

    Dünya, 30 Aralık 2021

    Ghislaine Maxwell, ABD'deki seks ticareti davasında suçlu bulundu

    ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmakla suçlanan ve hapishanede ölü bulunan ABD'li milyarder Jeffrey Epstein'in suç ortağı olduğu iddia edilen Ghislaine Maxwell, yargılandığı seks ticareti davasında suçlu bulundu.

  • Maxwell’in kara kitabı 'gizli' kalacak

    Dünya, 15 Aralık 2021

    Maxwell’in kara kitabı 'gizli' kalacak

    ABD'de seks ticareti ve cinsel taciz suçlamaları sonrası gözaltına alınan ve hapiste intihar eden milyarder Jeffrey Epstein'a yardım suçlamasıyla yargılanan Ghislaine Maxwell'in içerisinde dünya lideri, ünlü ve kurbanın isimlerinin yer aldığı ‘küçük kara kitabı’nın gizli tutulacağı belirtildi. 

  • 'Prens yalan söylüyor'

    BBC, 03 Aralık 2019

    'Prens yalan söylüyor'

    Virginia Giuffre, tecavüz ve pedofili hükümlüsü Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'ın kurbanlarından biri. 17 yaşındayken Epstein'ın kendisini Londra'ya götürüp İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in üçüncü çocuğu Prens Andrew ile ilişkiye zorladığını söyleyen Virginia Giuffre, yaşadıklarını BBC'de yayımlanan Panorama programına anlattı.

  • Epstein öldü, “Madam”ı kayıp ama bulunsa da yargılanması zor

    Dünya, 24 Ağustos 2019

    Epstein öldü, “Madam”ı kayıp ama bulunsa da yargılanması zor

    Hücresinde intihar eden Jeffrey Epstein’a küçük yaştaki kurbanlarını getiren kadındı Ghislaine Maxwell. “Lady Ghislaine” adlı yatından düşüp – ya da itilip - ölen İngiliz medya baronu Robert Maxwell’in kızı ve Epstein’ın fuhuş trafiğindeki suç ortağı; medya diliyle “Madam”ı şu an kayıp. İngiliz ve ABD basını izini sürüyor ama bulamıyor. Bir burgercide görüntülendi ama mizanzen olduğuna dair ipuçları yakalandı. Londra’daki evi ortaya çıkarıldı ama 10 yıldır uğramamış. Jet set yaşadığı için Karaiblerde bir yatta da olabilir. Hukukçulara göre bulunsa bile suç isnat edilmesi zor, çünkü yeterli kanıt yok. Bütün komplo teorileri bir yana, Epstein’ın ölümü galiba en çok “Madam”ın işine yarıyor… Habertürk yazarı Ayşe Özek Karasu yazdı

  • Epstein vakasının bütün ünlüleri; Bill Clinton’dan Trump’a, Prens Selman’dan Woody Allen’a…

    Dünya, 13 Temmuz 2019

    Epstein vakasının bütün ünlüleri; Bill Clinton’dan Trump’a, Prens Selman’dan Woody Allen’a…

    ABD’deki yeni skandalda, Harvey Weinstein’dan bin beter sapkın bir varlık çıktı ortaya. Çocuk istismarı ve fuhuşa teşvikten tutuklanan hedge fon yöneticisi Jeffrey Epstein’la sıkı fıkı bütün ünlüler şimdi mesafelenme derdinde. Çoğu şöhretli simayla yakınlığı, adamın evindeki fotoğraflarla sabit… Epstein’ın “Lolita Ekspres” diye anılan özel Boeing 727’siyle seyahat eden herkes mercek altında. İlk sırada Bill Clinton var. Epstein eski başkanın vakfına “hayırsever” katkılarda bulunduğu için sık beraber olmuşlar, 26 kez binmiş Clinton o uçağa. Epstein’ın sosyal çetelesinde kimler yok ki; Başkan Trump, Prens Andrew, Prens Selman, Kevin Spacey, Woody Allen, ünlü hukukçu Alan Dershowitz, Victoria’s Secret’ın patronu Lex Wesner… Zamanında savcı olarak Epstein’la anlaşma yapan şimdinin Çalışma Bakanı Acosta da istifa etmek zorunda kaldı... Habertürk yazarı Ayşe Özek Karasu yazdı

  • Epstein'ın kız arkadaşına 20 yıl

    Dünya, 29 Haziran 2022

    Epstein'ın kız arkadaşına 20 yıl

    Cinsel istismar ve fuhuş ağı suçlamasıyla tutukluyken intihar eden ABD'li milyarder Jeffrey Epstein'in kız arkadaşı Ghislaine Maxwell, 20 yıl hapis cezası aldı.

  • FBI, Maxwell'i yakalamak için 5 milyon dolar harcadı!

    Dünya, 06 Temmuz 2020

    FBI, Maxwell'i yakalamak için 5 milyon dolar harcadı!

    Pedofili milyarder Jeffrey Epstein´e reşit olmayan genç kızları temin etmekle suçlanan kız arkadaşı Ghislaine Maxwell (58), Federal Soruşturma Bürosu (FBI) tarafından evine yapılan operasyonla gözaltına alındı. FBI´ın yaptığı operasyonun maliyetini açıkladı.

  • Seks kölesi skandalı büyüyor!

    Dünya, 04 Ocak 2015

    Seks kölesi skandalı büyüyor!

    "Saray beni susturamaz"