• Canlı Yayın
  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika

Jeffrey epstein Haberleri, Güncel Jeffrey epstein haberleri ve Jeffrey epstein gelişmeleri

Jeffrey Epstein haberleri

Son dakika Jeffrey Epstein haberleri ile ilgili Habertürk'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Jeffrey Epstein gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Jeffrey Epstein haber sayfamızda...
  • 13 madde ile Jeffrey Epstein davası

    Dünya, 13 Ocak 2024

    13 madde ile Jeffrey Epstein davası

    Tüm dünya genelinde Jeffrey Epstein dava dosyalarında yaşanan gelişmeler konuşuluyor. Dosyalarının derinine girdikçe ortaya çıkan şok edici ve kan dondurucu iddialar kamuoyuna duyuruldu. Peki, Epstein davası hakkında bilinmesi gereken önemli noktalar neler?

  • Jeffrey Epstein kimdir?

    Gündem, 10 Ocak 2024

    Jeffrey Epstein kimdir?

    Jeffrey Epstein olayı, son yılların en büyük skandallarından biri durumunda. ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmaktan yargılanırken hapishanede ölü bulunan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davası gündemdeki yerini koruyor. Peki, skandal olayların başkahramanı Jeffrey Epstein kimdir? İşte, detaylar...

  • Kral Charles'ın kardeşi istismar dosyalarında

    Magazin, 05 Ocak 2024

    Kral Charles'ın kardeşi istismar dosyalarında

    ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmaktan gözaltına alınıp tutuklanırken ölü bulunan ABD'li miyarder Jeffrey Epstein'ın davasına ilişkin dosyalarda İngiltere Kralı Charles'ın kardeşi Prens Andrew'ın adı da yer aldı. İngiliz basınında bir numarada yer alan haber de Andrew'un iddialarda yer alması dikkat çekti

  • Jeffrey Epstein: Bill Clinton ve Prens Andrew'ün isimleri dava belgelerinde yer aldı

    BBC, 04 Ocak 2024

    Jeffrey Epstein: Bill Clinton ve Prens Andrew'ün isimleri dava belgelerinde yer aldı

    2019 yılında hücresinde intihar ettiği açıklanan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in yargılandığı dava ile ilişkili isimler arasında eski ABD Başkanı ve Prens Andrew de yer aldı.

  • ABD'de mahkemeden Jeffrey Epstein kararı

    Dünya, 21 Aralık 2023

    ABD'de mahkemeden Jeffrey Epstein kararı

    ABD'de yargıç; kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmakla suçlanan ve 2019 yılında hapishanede ölü bulunan milyarder Jeffrey Epstein'in mahkeme belgelerinde adı geçen 150'den fazla kişinin kimliğinin kamuoyuna açıklanması kararını verdi.

  • Jeffrey Epstein'in Karayipler'deki adaları 125 milyon dolara satışa çıkarıldı

    BBC, 24 Mart 2022

    Jeffrey Epstein'in Karayipler'deki adaları 125 milyon dolara satışa çıkarıldı

    ABD'de seks amaçlı insan kaçakçılığıyla ve çocuk istismarıyla suçlanan ve 2019'da hapishane hücresinde ölü bulunan milyarder iş adamı Jeffrey Epstein'in Karayipler'deki adaları 125 milyon dolara satışa çıkarıldı.

  • Prens Andrew röportajı İngiltere basınında: 'Jeffrey Epstein'ın kurbanları özür bekliyor'

    BBC, 18 Kasım 2019

    Prens Andrew röportajı İngiltere basınında: 'Jeffrey Epstein'ın kurbanları özür bekliyor'

    BBC'ye verdiği mülakatta reşit olmayan bir kadınla cinsel ilişkiye girdiği iddialarını yalanlayan, arkadaşı taciz hükümlüsü Epstein'ın da 'suçlarından haberdar olmadığını' söyleyen Prens Andrew'un sözleri İngiltere basınında. Gazeteler, Epstein'ın kurbanlarının avukatlarının kurbanlar adına özür beklediklerini yazıyor.

  • Jeffrey Epstein 'ölümünden iki gün önce vasiyet imzaladı'

    BBC, 20 Ağustos 2019

    Jeffrey Epstein 'ölümünden iki gün önce vasiyet imzaladı'

    Cezaevinde intihar ettiği açıklanan eski bankerin servetinin 577 milyon doları aştığı belirlenmişti. Amerikan medyası Epstein'in ölümünden iki gün önce bir vasiyet imzaladığını bildiriyor.

  • Jeffrey Epstein'in ölümünde soru işaretleri, komplo teorileri ve davaların geleceği

    BBC, 12 Ağustos 2019

    Jeffrey Epstein'in ölümünde soru işaretleri, komplo teorileri ve davaların geleceği

    Aralarında reşit olmayan kız çocuklarının da bulunduğu çok sayıda kişiye cinsel tacizde bulunmak ve seks amaçlı insan kaçakçılığı yapmakla suçlanan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in Cumartesi günü hücresinde ölü bulunması, komplo teorilerini de beraberinde getirdi. 66 yaşındaki Epstein'le ilgili dava sürecini bundan sonra yaşanabilecek gelişmeleri derledik.

  • Cinsel tacizden tutuklanan ABD'li milyarder işadamı Jeffrey Epstein hücresinde ölü bulundu

    BBC, 10 Ağustos 2019

    Cinsel tacizden tutuklanan ABD'li milyarder işadamı Jeffrey Epstein hücresinde ölü bulundu

    Cinsel taciz suçundan sabıkası bulunan ve seks amaçlı insan kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklanan ABD'li milyarder işadamı Jeffrey Epstein'in hücresinde ölü bulunduğu açıklandı. Epstein'in intihar ettiği sanılıyor.

  • Jeffrey Epstein: ABD'de çocuk istismarıyla suçlanan milyarder işadamı hücresinde yarı baygın halde bulundu

    BBC, 25 Temmuz 2019

    Jeffrey Epstein: ABD'de çocuk istismarıyla suçlanan milyarder işadamı hücresinde yarı baygın halde bulundu

    ABD basınındaki haberlere göre, 66 yaşındaki milyarder işadamı Jeffrey Epstein Çarşamba günü hücresinde yerde otururken bulunduğunda boynunda yara izleri vardı. Epstein'in Manhattan'daki bir hastaneye kaldırıldığı bildirildi, ancak sağlık durumu hakkında bir açıklama yapılmadı. Epstein, seks amaçlı insan kaçakçılığıyla suçlanıyor.

  • Epstein vakasının bütün ünlüleri; Bill Clinton’dan Trump’a, Prens Selman’dan Woody Allen’a…

    Dünya, 13 Temmuz 2019

    Epstein vakasının bütün ünlüleri; Bill Clinton’dan Trump’a, Prens Selman’dan Woody Allen’a…

    ABD’deki yeni skandalda, Harvey Weinstein’dan bin beter sapkın bir varlık çıktı ortaya. Çocuk istismarı ve fuhuşa teşvikten tutuklanan hedge fon yöneticisi Jeffrey Epstein’la sıkı fıkı bütün ünlüler şimdi mesafelenme derdinde. Çoğu şöhretli simayla yakınlığı, adamın evindeki fotoğraflarla sabit… Epstein’ın “Lolita Ekspres” diye anılan özel Boeing 727’siyle seyahat eden herkes mercek altında. İlk sırada Bill Clinton var. Epstein eski başkanın vakfına “hayırsever” katkılarda bulunduğu için sık beraber olmuşlar, 26 kez binmiş Clinton o uçağa. Epstein’ın sosyal çetelesinde kimler yok ki; Başkan Trump, Prens Andrew, Prens Selman, Kevin Spacey, Woody Allen, ünlü hukukçu Alan Dershowitz, Victoria’s Secret’ın patronu Lex Wesner… Zamanında savcı olarak Epstein’la anlaşma yapan şimdinin Çalışma Bakanı Acosta da istifa etmek zorunda kaldı... Habertürk yazarı Ayşe Özek Karasu yazdı

  • ABD'li milyarder işadamı Jeffrey Epstein 'cinsel taciz suçundan tutuklandı'

    BBC, 07 Temmuz 2019

    ABD'li milyarder işadamı Jeffrey Epstein 'cinsel taciz suçundan tutuklandı'

    Cinsel taciz suçundan sabıkası olan ABD'li milyarder işadamı Jeffrey Epstein, seks amaçlı insan kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklandı. 66 yaşındaki Epstein, reşit olmayan çok sayıda genç kıza cinsel taciz suçundan geçmişte hüküm giymişti.

  • Epstein belgelerindeki Türkiye detayları hakkında bilinenler

    Dünya, 11 Ocak 2024

    Epstein belgelerindeki Türkiye detayları hakkında bilinenler

    ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanırken hapishanede ölü bulunan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein davasına ilişkin dosyaların 5 kısmı da kamuoyuna duyuruldu. Belgelerde en dikkat çeken olaylardan birisi dosyalardaki Türkiye detaylarıydı. Peki dosyalarda yer aldığı iddia edilen detaylardan hangileri doğru ve Türkiye detayları hakkında neler biliniyor? İşte tüm merak edilenler...

  • Epstein belgelerinde şok 'kaset' iddiası

    Dünya, 10 Ocak 2024

    Epstein belgelerinde şok 'kaset' iddiası

    ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanırken hapishanede ölü bulunan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein davasına ilişkin dosyaların dördüncü kısmı da kamuoyuna duyuruldu. Dava dosyalarının dördüncü bölümünde, Bill Clinton, Richard Branson ve Prens Andrew'un kasetlerinin olduğu iddia edildi.

  • Şoke eden isimlerin ardından Epstein dosyalarında ikinci bölüm

    Dünya, 05 Ocak 2024

    Şoke eden isimlerin ardından Epstein dosyalarında ikinci bölüm

    ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmaktan gözaltında tutulurken hapishanede ölü bulunan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı isimlerin açıklanmasının ardından dava dosyalarının ikinci bölümü de kamuoyuna açıklandı. Bu bölümde Epstein'in çocuk yaştaki kızları nasıl kandırdığına ilişkin detaylar öne çıktı

  • Epstein belgelerinde şok isimler

    Dünya, 04 Ocak 2024

    Epstein belgelerinde şok isimler

    ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmaktan gözaltında tutulurken hapishanede ölü bulunan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı isimlerin bir kısmı açıklandı. Listede Bill Clinton, Prens Andrew ve Stephen Hawking'in de adı geçiyor.

  • Epstein ile bağlantılı 200 isim açıklanacak

    Dünya, 02 Ocak 2024

    Epstein ile bağlantılı 200 isim açıklanacak

    ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmakla suçlanan ve 2019 yılında hapishanede ölü bulunan milyarder Jeffrey Epstein'in mahkeme belgelerinde adı geçen 200'den fazla kişinin kimliği, itiraz süresinin sona ermesiyle kamuoyuna açıklanacak. Listede Eski ABD Başkanı Bill Clinton'ın da adı geçtiği belirtiliyor.

  • Epstein'ın kız arkadaşına 20 yıl

    Dünya, 29 Haziran 2022

    Epstein'ın kız arkadaşına 20 yıl

    Cinsel istismar ve fuhuş ağı suçlamasıyla tutukluyken intihar eden ABD'li milyarder Jeffrey Epstein'in kız arkadaşı Ghislaine Maxwell, 20 yıl hapis cezası aldı.

  • Epstein'in suç ortağı ölü bulundu

    Dünya, 20 Şubat 2022

    Epstein'in suç ortağı ölü bulundu

    ABD'de pedofili ve fuhuş ağı oluşturmakla suçlanan 2019'da hapishanede ölü bulunan Jeffrey Epstein'in yakın dostu ve suç ortağı Jean-Luc Brunel Paris'teki hapishane hücresinde ölü bulundu

  • ABD'den Deutsche Bank'a 150 milyon dolarlık 'Epstein' cezası!

    Dünya, 08 Temmuz 2020

    ABD'den Deutsche Bank'a 150 milyon dolarlık 'Epstein' cezası!

    New York'ta regülatörler, Alman Deutsche Bank'a, hapishanede ölü bulunan ABD'li milyarder Jeffrey Epstein'in şüpheli para transferlerini tespit edemediği gerekçesiyle 150 milyon dolar ceza kesti.

  • FBI, Maxwell'i yakalamak için 5 milyon dolar harcadı!

    Dünya, 06 Temmuz 2020

    FBI, Maxwell'i yakalamak için 5 milyon dolar harcadı!

    Pedofili milyarder Jeffrey Epstein´e reşit olmayan genç kızları temin etmekle suçlanan kız arkadaşı Ghislaine Maxwell (58), Federal Soruşturma Bürosu (FBI) tarafından evine yapılan operasyonla gözaltına alındı. FBI´ın yaptığı operasyonun maliyetini açıkladı.

  • Annesi saraydan kovdu!

    Dünya, 23 Kasım 2019

    Annesi saraydan kovdu!

    Hakkındaki cinsel taciz suçlamaları nedeniyle kraliyet ailesindeki görevlerinden ayrılma kararı alan İngiltere Kraliçesi 2'inci Elizabeth'in oğlu York Dükü Prens Andrew'un, Buckingham Sarayı'ndaki ofisinin de kapatılacağı iddia edildi.

  • Görevlerinden ayrıldı

    Dünya, 21 Kasım 2019

    Görevlerinden ayrıldı

    İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in ikinci oğlu Prens Andrew, hakkındaki taciz iddiası ve cinsel taciz suçunda hapis yatarken intihar eden ABD'li milyarder Jeffrey Epstein ile arkadaşlığının kraliyet ailesinin itibarına zarar verdiğini belirterek, üstlendiği kraliyet görevlerini bıraktığını duyurdu. Kralçie'nin Prens'in talebine olumlu yanıt verdiği açıklandı.

  • Epstein skandalına adı karışan Prens hakkında yeni iddia!

    Dünya, 28 Ağustos 2019

    Epstein skandalına adı karışan Prens hakkında yeni iddia!

    Jeffrey Epstein'in kendisini taciz ettiğini iddia eden kadın, 17 yaşındayken Prens Andrew ile cinsel birlik yaşamaya zorlandığını söyledi. Genç kadın, İngiliz asilzadesini, gerçeği itiraf etmesi için uyardı.

  • Epstein skandalına adı karışan Prens'ten açıklama!

    Dünya, 24 Ağustos 2019

    Epstein skandalına adı karışan Prens'ten açıklama!

    Son dakika haberi... ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturmakla suçlanan milyarder Jeffrey Epstein, 10 Ağustos günü hapishanedeki hücresinde ölü bulunmuştu. Epstein'in, aralarında ABD Başkanı Donald Trump, eski ABD Başkanı Bill Clinton ve İngiltere York Dükü Andrew gibi güçlü isimlerin de bulunduğu çevrelerle yakın arkadaşlığı kamuoyunda tartışma konusu olmuştu. York Dükü Prens Andrew'un bir video kaydında Epstein'in evinden çıktığının görülmesi İngiltere'yi karıştırmıştı. Prens Andrew'dan açıklama geldi

  • Epstein öldü, “Madam”ı kayıp ama bulunsa da yargılanması zor

    Dünya, 24 Ağustos 2019

    Epstein öldü, “Madam”ı kayıp ama bulunsa da yargılanması zor

    Hücresinde intihar eden Jeffrey Epstein’a küçük yaştaki kurbanlarını getiren kadındı Ghislaine Maxwell. “Lady Ghislaine” adlı yatından düşüp – ya da itilip - ölen İngiliz medya baronu Robert Maxwell’in kızı ve Epstein’ın fuhuş trafiğindeki suç ortağı; medya diliyle “Madam”ı şu an kayıp. İngiliz ve ABD basını izini sürüyor ama bulamıyor. Bir burgercide görüntülendi ama mizanzen olduğuna dair ipuçları yakalandı. Londra’daki evi ortaya çıkarıldı ama 10 yıldır uğramamış. Jet set yaşadığı için Karaiblerde bir yatta da olabilir. Hukukçulara göre bulunsa bile suç isnat edilmesi zor, çünkü yeterli kanıt yok. Bütün komplo teorileri bir yana, Epstein’ın ölümü galiba en çok “Madam”ın işine yarıyor… Habertürk yazarı Ayşe Özek Karasu yazdı

  • Ölümünden önce milyon dolarlık vasiyet imzalamış!

    Dünya, 20 Ağustos 2019

    Ölümünden önce milyon dolarlık vasiyet imzalamış!

    ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturmakla suçlanan ABD'li milyarder Jeffrey Epstein, 10 Ağustos günü hücresinde intihar etmişti. Amerika medya raporlarına göre Epstein, New York'taki hücresinde intihar etmeden iki gün önce vasiyetini imzaladı

  • Kraliyet ailesinde Epstein skandalı!

    Dünya, 19 Ağustos 2019

    Kraliyet ailesinde Epstein skandalı!

    ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturmakla suçlanan milyarder Jeffrey Epstein, 10 Ağustos günü hapishanedeki hücresinde ölü bulunmuştu. Epstein'in, aralarında ABD Başkanı Donald Trump, eski ABD Başkanı Bill Clinton ve İngiltere York Dükü Andrew gibi güçlü isimlerin de bulunduğu çevrelerle yakın arkadaşlığı kamuoyunda tartışma konusu olmuştu. York Dükü Prens Andrew'un bir video kaydında Epstein'in evinden çıktığının görülmesi İngiltere'yi karıştırdı

  • Epstein'e 100 milyon dolarlık dava

    Dünya, 16 Ağustos 2019

    Epstein'e 100 milyon dolarlık dava

    Geçtiğimiz günlerde hücresinde ölü bulunan ABD'li milyarder Jeffrey Epstein'in otopsi raporunu değerlendiren ABD'li doktor, cinayet ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Epstein'in ölüm nedeni araştırılırken, iki kadın Epstein tarafından cinsel tacize uğradıklarını iddia ederek 100 milyon dolarlık dava açtı. Diğer yandan Epstein'a kadın bulduğu iddia edilen eski sevgilisi 3 yıl aradan sonra ilk kez görüntülendi

  • ABD'nin yanıt aradığı soru: Epstein'ın ölümü intihar mı, cinayet mi?

    Dünya, 11 Ağustos 2019

    ABD'nin yanıt aradığı soru: Epstein'ın ölümü intihar mı, cinayet mi?

    ABD, Jeffrey Epstein'ın ölümünü konuşuyor. Temmuz başında yaşı küçük kız çocuklarının pazarlandığı bir ağı yönetmekle suçlanan ABD'li milyarder, hücresinde kendini asmış bir halde bulunmuştu. Epstein'ın ölümüyle ilgili olarak cezaevi prosedürlerinin çok kez ihlal edildiği ortaya çıkarken, FBI ve Adalet Bakanlığı konuyla ilgili soruşturma başlattı. Epstein, Bill Clinton'dan Donald Trump'a Prens Andrew'dan Prens Selman'a kadar birçok önemli isimle olan arkadaşlıklarıyla da tartışılıyordu. Barış Kaygusuz'un haberi...

  • Trump'la arkadaş olan iş adamı Epstein hücresinde ölü bulundu!

    Dünya, 10 Ağustos 2019

    Trump'la arkadaş olan iş adamı Epstein hücresinde ölü bulundu!

    Son dakika haberi... Kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturma suçundan tutuklu bulunan, aralarında Trump, eski ABD Başkanı Bill Clinton ve İngiltere York Dükü Andrew gibi güçlü isimlerin de bulunduğu çevrelerle yakın arkadaşlığı kamuoyunda tartışma konusu olan ABD'li milyarder Jeffrey Epstein hücresinde ölü bulundu...