Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika

Karpuz mucizesi Haberleri, Güncel Karpuz mucizesi haberleri ve Karpuz mucizesi gelişmeleri

karpuz mucizesi haberleri

Son dakika karpuz mucizesi haberleri ile ilgili Habertürk'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan karpuz mucizesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan karpuz mucizesi haber sayfamızda...
  • Akşener'den tank-palet fabrikası açıklaması

    Gündem, 15 Haziran 2022

    Akşener'den tank-palet fabrikası açıklaması

    İYİ Parti lideri Meral Akşener, GES'i eleştirirken, "5’li çetenin gelirine endeksli, ‘YES’, yani ‘Yandaş Endeksli Senet’ çıkartırsa şaşırmayın" dedi. Akşener, Sakarya ziyaretleri hakkında bilgi verirken tank-palet fabrikasına da değindi. Akşener, "Karasu’ya uğradım. ‘Milyarlarca dolarlık yatırım’ dedikleri fabrikaya gittim. Neler oluyor biliyor musunuz? Yatırım-matırım yok. Fabrika sökülüyor" dedi. Sığınmacı sorununa da değinen İYİ Parti lideri, "Şu anda, sığınmacıların dönmesini istemeyen ve bunu engelleyen, tek bir kişi var; O da bizzat Sayın Erdoğan” diye konuştu.

  • Yıpranmış ciltler için karpuz maske mucizesi

    Nasıl Yapılır, 10 Ağustos 2020

    Yıpranmış ciltler için karpuz maske mucizesi

    Cilde uygulanan en etkili uygulamalardan biri de karpuz maskesidir. Cilt için tonik olarak uygulandığında yaşlanmayı geciktirmekte, kırışık görünümünü hafifletmekte ve yorgunluk görünümünü almaktadır.

  • Yıldırım'dan İstanbul'a yeşil ağ projesi

    Gündem, 19 Şubat 2019

    Yıldırım'dan İstanbul'a yeşil ağ projesi

    AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, katıldığı bir televizyon programında konuştu. Yıldırım, ""Önemli olan insanların gönlündeki protokolünüz. İnsanların gönlünde makamınız varsa o makam en üstün makamdır. Gerisi gelip geçicidir. Kampanyanın genel siyasetin gergin havasına kurban gitmesini istemiyorum. Çünkü bu yerel bir seçim. Yerel yöneticiler seçilecek. İstanbul'u yönetecek, 39 ilçe başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı seçilecek. Gündemin mümkün olduğunca İstanbul, İstanbul sorunlarıyla ilgili olmasını diliyorum. İstanbul'un bütününe hitap eden bir kampanya yürüteceğim. Yol, trafik sorunu, HDP'ye oy verenin de sorunu, CHP'ye oy verenin de sorunu, AK Parti'ye oy verenin de İYİ Parti'ye veya Saadet Partisi'ne, Vatan Partisi, DSP herkesin sorunu" dedi

  • Ünlüleri zayıflatan test!

    Sağlık, 24 Temmuz 2010

    Ünlüleri zayıflatan test!

    Hollywood yıldızlarının kullandığı bu yöntemi Türk Kalp Vakfı uygulamaya başladı.

  • Karpuz mucizesi! Vitamin ve mineral deposu

    Sağlık, 15 Mayıs 2020

    Karpuz mucizesi! Vitamin ve mineral deposu

    Yaz mevsiminin müjdecisi, sıcak ayların en sevilen meyvesi karpuz; lezzetinin yanında sayısız pek çok faydasıyla da sofralarımızı zenginleştiriyor. Peki karpuzun yararları nelerdir? İçeriğinde hangi vitamin ve mineraller vardır?

  • Karpuzun bu faydasını biliyor muydunuz?

    Sağlık, 29 Ağustos 2014

    Karpuzun bu faydasını biliyor muydunuz?

    Yaz mevsiminde bolca tükettiğimiz karpuz, 'gençlik iksiri' gibi görev yapıyor