KATEGORİLER

Okan Kocakaya

Ünvan: Antalya Demre İYİ Parti Belediye Başkan Adayı
Eğitim: Üniversite/yüksekokul
Meslek: Avukat

Antalya Demre Yerel Haberleri

  • Tepki çeken villada flaş gelişme!

    Gündem, 04 Haziran 2020

    Tepki çeken villada flaş gelişme!

    Antalya'nın Demre ilçesine bağlı Kekova Koyu'nda, koruma altındaki birinci derece doğal sit alanında, koronavirüs salgını sürecinde, 48 saatte yapılan kaçak villa, sahibi tarafından yıkıldı. Villa için Demre Belediyesi tarafından savcılığa suç duyurusunda bulunulacağı ve belediyenin ilk encümen toplantısında cezai işlem uygulaması bekleniyor. Yalnızca temel betonu kalan villanın olduğu bölgeyi inceleyen Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Bulunduğumuz yerde hala betonun kalkmadığını görüyorum. Bunu da en kısa zamanda sahibi kaldırmazsa, belediyemiz müdahale edecek. Burası eski güzel görünümüne kavuşacak" dedi.

  • Makam araçlarını satıp toplu taşıma aracı alacaklar

    Gündem, 13 Haziran 2019

    Makam araçlarını satıp toplu taşıma aracı alacaklar

    Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, belediyeye ait 2 hizmet aracının satılarak vatandaşların ulaşımı için toplu taşıma araçlarının alınması için belediye meclisine bir talepte bulundu. Bu talep kabul edildi. Araçların ekspertiz çalışması tamamlandı en yakın sürede ihaleye çıkarılacak. Başkan Kocakaya, “Bir gelir amacımız yok. Yapabilirsek ücretsiz yapmayı düşünüyoruz. Ancak belediyeye de yük getirmesini istemiyoruz. Olmaz ise maliyetine vatandaşları taşıyacağız” dedi.

  • Belediye Başkanı makam araçlarını satışa çıkardı

    Gündem, 11 Haziran 2019

    Belediye Başkanı makam araçlarını satışa çıkardı

    Antalya'nın Demre ilçesi Belediye Başkanı Okan Kocakaya, toplu taşıma aracı alınması için iki makam aracını satma kararı aldı. Belediye meclisinde önerisi kabul edilen Kocakaya, araçların satışından elde edilecek gelirle birkaç toplu taşıma aracı almak istediklerini, makam aracı olarak kendi aracını kullanacağını söyledi.