Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika

Okb tedavisi Haberleri, Güncel Okb tedavisi haberleri ve Okb tedavisi gelişmeleri

okb tedavisi haberleri

Son dakika okb tedavisi haberleri ile ilgili Habertürk'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan okb tedavisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan okb tedavisi haber sayfamızda...
  • Masumlar Apartmanı Safiye'nin hastalığı ne?

    Televizyon, 22 Mart 2022

    Masumlar Apartmanı Safiye'nin hastalığı ne?

    TRT 1'in ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı ilgi odağı olmaya devam ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun "Madalyonun İçi" romanından uyarlanan dizideki Safiye karakterinin hastalığı izleyenler arasında merak konusu oldu. Masumlar Apartmanı Safiye'nin hastalığı ne? İşte merak edilenler...

  • Pandemide OKB vakaları arttı!

    Sağlık, 10 Mart 2022

    Pandemide OKB vakaları arttı!

    İki yıldır hayatımızda olan koronavirüs pandemisinin Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) vakalarını artırdığını belirten Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Bölümünden Psikiyatrist Prof. Dr. Selçuk Aslan, "Gözlemimiz OKB'nin arttığı yönünde. Pandemide OKB'nin artması için gerekebilecek her şey oldu. Tehlikeler arttı, sağlıkla ilgili bilinmeyen bir riskle karşı karşıyaydık, eve kapanma ve uzun süren boşluk dönemleri yaşandı. Büyük bir belirsizlik vardı ve OKB tablosu zaten bunlardan besleniyor" dedi

  • Masumlar Apartmanı Safiye hastalığı ne?

    Televizyon, 22 Aralık 2020

    Masumlar Apartmanı Safiye hastalığı ne?

    Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisi karakterleri her hafta gündem oluyor. TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı karakterleri her hafta takipçileri tarafından araştırılıyor. Ezgi Mola'nın canlandırdığı Masumlar Apartmanı Safiye hastalığı ne? Obsesif Kompulsif Bozukluk nedir? OKB belirtileri neler? OKB tedavi edilebilir mi?

  • Masumlar Apartmanı Gülben hastalığı nedir?

    Televizyon, 22 Aralık 2020

    Masumlar Apartmanı Gülben hastalığı nedir?

    Masumlar Apartmanı takipçileri, dizinin karakterlerinden Gülben'in hastalığını merak ediyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı her hafta karakterlerin psikolojik rahatsızlıklarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Peki, Masumlar Apartmanı Gülben hastalığı ne? Obsesif Kompulsif Bozukluk nedir? OKB tedavi edilir mi?

  • Masumlar Apartmanı Safiye hastalığı ne?

    Televizyon, 15 Aralık 2020

    Masumlar Apartmanı Safiye hastalığı ne?

    Masumlar Apartmanı dizisi karakterlerinden Safiye'nin hastalığı merak ediliyor. TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı her hafta gündem oluyor. Ezgi Mola'nın canlandırdığı Masumlar Apartmanı Safiye hastalığı ne? Obsesif Kompulsif Bozukluk nedir? OKB belirtileri neler? OKB tedavi edilebilir mi?

  • Masumlar Apartmanı Gülben hastalığı ne?

    Televizyon, 15 Aralık 2020

    Masumlar Apartmanı Gülben hastalığı ne?

    Masumlar Apartmanı dizisi karakterlerinden Gülben'in hastalığı araştırılıyor. TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı karakterlerinin psikolojik rahatsızlıkları dizinin takipçileri tarafından merak ediliyor. Peki, Masumlar Apartmanı Gülben hastalığı ne? Obsesif Kompulsif Bozukluk nedir? OKB tedavi edilir mi?

  • Masumlar Apartmanı Gülben'in hastalığı nedir?

    Televizyon, 08 Aralık 2020

    Masumlar Apartmanı Gülben'in hastalığı nedir?

    Masumlar Apartmanı dizisi oyuncuları araştırılıyor. Masumlar Apartmanı karakterlerinin psikolojik rahatsızlıkları dizinin takipçileri tarafından merak ediliyor. Peki, Masumlar Apartmanı Gülben hastalığı ne? Obsesif Kompulsif Bozukluk nedir? OKB tedavi edilir mi?

  • Masumlar Apartmanı Gülben'in hastalığı ne?

    Televizyon, 01 Aralık 2020

    Masumlar Apartmanı Gülben'in hastalığı ne?

    Masumlar Apartmanı dizisi karakterleri her hafta gündem oluyor. Dizinin takipçileri Masumlar Apartmanı karakterlerinin psikolojik rahatsızlıklarını merak ediyor. Peki, Masumlar Apartmanı Gülben hastalığı ne? Obsesif Kompulsif Bozukluk nedir? OKB tedavi edilir mi?

  • Masumlar Apartmanı Gülben'in hastalığı nedir?

    Televizyon, 24 Kasım 2020

    Masumlar Apartmanı Gülben'in hastalığı nedir?

    Masumlar Apartmanı dizisi yayınlanan her bölümüyle adından söz ettiriyor. Masumlar Apartmanı karakterlerinin psikolojik rahatsızlıkları dizinin takipçileri tarafından merak ediliyor. Peki, Masumlar Apartmanı Gülben hastalığı ne? Obsesif Kompulsif Bozukluk nedir? OKB tedavi edilir mi?

  • Masumlar Apartmanı Safiye'nin hastalığı nedir?

    Televizyon, 24 Kasım 2020

    Masumlar Apartmanı Safiye'nin hastalığı nedir?

    Masumlar Apartmanı dizisi karakterlerinin hastalıkları merak ediliyor. TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı her hafta gündem oluyor. Ezgi Mola'nın canlandırdığı Masumlar Apartmanı Safiye hastalığı ne? Obsesif Kompulsif Bozukluk nedir? OKB belirtileri neler? OKB tedavi edilebilir mi?

  • Masumlar Apartmanı Gülben'in hastalığı nedir?

    Televizyon, 10 Kasım 2020

    Masumlar Apartmanı Gülben'in hastalığı nedir?

    TRT 1'in ilgiyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı yayınlanan her bölümüyle gündeme oturuyor. Masumlar Apartmanı takipçileri, dizide psikolojik rahatsızlıklarıyla öne çıkan karakterlerin merak ediyor. Peki, Masumlar Apartmanı Gülben'in hastalığı nedir? Obsesif Kompulsif Bozukluk nedir? OKB tedavi edilir mi?

  • Masumlar Apartmanı Safiye'nin hastalığı nedir?

    Televizyon, 10 Kasım 2020

    Masumlar Apartmanı Safiye'nin hastalığı nedir?

    TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi her hafta gündem oluyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisi oyuncuları dizinin takipçileri tarafından merak ediliyor. Masumlar Apartmanı Safiye'nin hastalığı nedir? Obsesif Kompulsif Bozukluk nedir? OKB belirtileri neler?

  • Masumlar Apartmanı Gülben hastalığı ne?

    Televizyon, 03 Kasım 2020

    Masumlar Apartmanı Gülben hastalığı ne?

    TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi her hafta gündem oluyor. Masumlar Apartmanı dizisindeki karakterlerin psikolojik rahatsızlıkları her hafta çok fazla araştırılıyor. Peki, Masumlar Apartmanı Gülben hastalığı ne? Obsesif Kompulsif Bozukluk nedir? OKB neden olur ve tedavi edilir mi?

  • Masumlar Apartmanı Safiye'nin hastalığı ne?

    Televizyon, 03 Kasım 2020

    Masumlar Apartmanı Safiye'nin hastalığı ne?

    TRT 1'in ilgiyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı her hafta takipçileri tarafından merak ediliyor. Özellikle Masumlar Apartmanı dizisi karakterleri izleyenler tarafından dikkat çekiyor ve araştırılıyor. Masumlar Apartmanı Safiye'nin hastalığı nedir? Obsesif Kompulsif Bozukluk nedir? OKB belirtileri neler?

  • Masumlar Apartmanı Safiye'nin hastalığı OKB nedir?

    Televizyon, 27 Ekim 2020

    Masumlar Apartmanı Safiye'nin hastalığı OKB nedir?

    TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı her hafta izleyenleri ekranlara kilitliyor. Sevilen dizi Masumlar Apartmanı dizisi karakterleri her hafta sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına giriyor. Masumlar Apartmanı'nda Ezgi Mola'nın canlandırdığı Safiye'nin hastalığı nedir? Obsesif Kompulsif Bozukluk nedir? OKB belirtileri neler?

  • Masumlar Apartmanı Safiye'nin hastalığı nedir?

    Televizyon, 20 Ekim 2020

    Masumlar Apartmanı Safiye'nin hastalığı nedir?

    TRT 1'in yeni dizisi Masumlar Apartmanı karakterleri her hafta gündem oluyor. Madalyonun İçi romanından uyarlanan dizide Ezgi Mola'nın canlandırdığı Safiye karakteri izleyicide merak uyandırıyor. Masumlar Apartmanı Safiye'nin hastalığı Obsesif Kompulsif Bozukluk nedir? OKB belirtileri ne?

  • Masumlar Apartmanı Safiye'nin hastalığı ne?

    Televizyon, 13 Ekim 2020

    Masumlar Apartmanı Safiye'nin hastalığı ne?

    TRT 1'in ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı ilgi odağı olmaya devam ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi romanından uyarlanan dizideki Safiye karakterinin hastalığı izleyenler arasında merak konusu oldu. Masumlar Apartmanı Safiye'nin hastalığı ne? Obsesif Kompulsif Bozukluk nedir? OKB Tedavisi var mı?

  • "Bonzai beyni öldürüyor"

    Sağlık, 04 Ocak 2015

    "Bonzai beyni öldürüyor"

    Nöroloji Uzmanı Dr. Mehmet Yavuz, bonzainin beyinde kalıcı hasarlara yol açtığını belirtti

  • Takıntılı mısınız?

    Sağlık, 18 Temmuz 2011

    Takıntılı mısınız?

    ‘’Ellerimi yıkamadan duramam, kıyafetlerimi temiz olduğuna inana kadar yıkıyorum, bulaşık makinesi benden iyi temizleyemez, kapı kollarına dokunamam, başkasının evinde tuvalete giremem’’ gibi takıntılarınız mı var?

  • Masumlar Apartmanı Gülben hastalığı OKB nedir?

    Gündem, 27 Ekim 2020

    Masumlar Apartmanı Gülben hastalığı OKB nedir?

    TRT 1'in ilgiyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı dizisi her hafta en çok konuşulan konulardan biri oluyor. Dizideki karakterlerin psikolojik rahatsızlıkları izleyenler tarafından merak ediliyor. Merve Dizdar'ın canlandırdığı Gülben de karakteri ablası Safiye gibi obsesif tutumlarıyla dikkat çekiyor. Peki, Masumlar Apartmanı Gülben hastalığı ne? Obsesif Kompulsif Bozukluk nedir? OKB neden olur?