KATEGORİLER

Osman Belli

Ünvan: Erzurum Köprüköy AK Parti Belediye Başkan Adayı
Eğitim: Ortaokul/lise
Meslek: Serbest Meslek
Biyografi: Oman Belli, 1964 yılında Erzurum'un Köprüköy ilçesinde doğmuştur. Köprüköy Belediye Başkanı görevini yürütmektedir. Evli ve beş çocuk babasıdır. Osman Belli, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti Erzurum Köprüköy Belediye Başkan adayıdır.

Erzurum Köprüköy Yerel Haberleri

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Osman Başterzi

Ünvan: İzmir Selçuk AK Parti Belediye Başkan Adayı
Eğitim: Ortaokul/lise
Meslek: Tüccar
Biyografi: 1959 yılında Aydın’da dünyaya geldi. İzmir’in Selçuk İlçesinde mobilya ve beyaz eşya ticareti yapan Başterzi, evli ve bir çocuk sahibidir. Selçuk İlçesinde, siyasi partiler içerisinde ilk kez Adalet ve Kalkınma Partisi’nden il yönetim kurulu listesine girdi ve en uzun süreyle görevde kalma başarısını elde etti. Osman Başterzi, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti’den İzmir İli, Selçuk İlçesi Belediye Başkan adayı oldu.

İzmir Selçuk Yerel Haberleri

Osman Balcı

Ünvan: Konya Selçuklu BĞMSZ Belediye Başkan Adayı
Eğitim: Üniversite/yüksekokul
Meslek: Doktor

Konya Selçuklu Yerel Haberleri

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Osman Belovacıklı

Ünvan: Sinop Gerze CHP Belediye Başkan Adayı
Eğitim: Üniversite/yüksekokul
Meslek: Emekli Öğretmen
Biyografi: Osman Belovacıklı, 25 Haziran 1959 yılında Gerze’de doğdu. İlköğrenimi İnkılap İlkokulunda, ortaöğrenimini Gerze Lisesi'nde, yüksek öğrenimini Sinop Eğitim Enstitüsü'nde tamamladı. Sırası ile Gürsökü İlkokulu, Dikmen Şeyhhüseyin İlkokulu, Sarnıç İlkokulu ve Yakakent köylerinde 2000 yılına kadar öğretmen olarak görev yaptı. 2000 yılında Yakakent 100.Yıl Pansiyonu İlköğretim Okuluna, okul müdürü olarak atandı. 2005 yılı Temmuz ayında emekli olup Gerze’de ticarete başladı. 2007 yılının sonunda Cumhuriyet Halk Partisi İlçe başkanı oldu. 30 mart 2014 mahalli idareler yerel seçimlerinde, yeniden Belediye Başkanı seçildi. Osman Belovacıklı, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde CHP'nin Sinop İli Gerze İlçesi Belediye Başkan adayı oldu. Eşi de kendi gibi emekli öğretmen olan Osman Belovacıklı; iki kız babasıdır.

Sinop Gerze Yerel Haberleri

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Osman Beşel

Ünvan: Trabzon Tonya AK Parti Belediye Başkan Adayı
Eğitim: Üniversite/yüksekokul
Meslek:
Biyografi: Osman Beşel, 1959 yılında Trabzon'a bağlı Tonya’nın Hoşarlı Mahallesi'nde dünyaya geldi. İlkokulu köyünde, ortaokulu Tonya’da, öğretmen okulunu Çorum’da okuduktan sonra 1980 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden Orman Mühendisi ünvanıyla mezun oldu. Beşel, Orman Genel Müdürlüğü’nun çeşitli kademelerinde mühendislik ve yöneticilik görevlerinde bulundu. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Tonya Belediye Başkanı olarak seçildi. Evli ve iki çocuk babasıdır. Osman Beşel, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’nin Trabzon'a bağlı Tonya Belediye Başkan Adayı oldu.

Trabzon Tonya Yerel Haberleri