Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika

Sanat meraklısı aileler Haberleri, Güncel Sanat meraklısı aileler haberleri ve Sanat meraklısı aileler gelişmeleri

sanat meraklısı aileler haberleri

Son dakika sanat meraklısı aileler haberleri ile ilgili Habertürk'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sanat meraklısı aileler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sanat meraklısı aileler haber sayfamızda...
  • Nerede hangi 23 Nisan etkinlikleri var?

    Yaşam, 23 Nisan 2022

    Nerede hangi 23 Nisan etkinlikleri var?

    Birbirinden keyifli tiyatro oyunları, filmler, etkinlikler, konserler, sergiler ve atölyelerle 23 Nisan haftasında çocuklarımızla beraber neşe dolacağız.

  • Kabri başında anıldı

    Kültür-Sanat, 07 Haziran 2021

    Kabri başında anıldı

    Şair ve yazar Cahit Zarifoğlu, kabri başında anıldı. Anma törenine Zarifoğlu'nun ailesinin, Eski Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Coşkun Yılmaz'ın, ve meslektaşlarının katıldı

  • İlk meslekleri doktorluk

    Kültür-Sanat, 14 Mart 2021

    İlk meslekleri doktorluk

    Cüneyt Arkın ve Ferhat Göçer... İlk meslekleri doktorluk. Arkın, rol modeli olan kuzeninden etkilenmesinden, Göçer ise ailesinde yaşanan dramdan sonra doktorluk mesleğini seçti. Cüneyt Arkın, rol aldığı filmin setinde tıp bilgisiyle hayat kurtarırken Ferhat Göçer, müzikle eş zamanlı olarak icra ettiği 25 yıllık doktorluk kariyerinde 9 binin üzerinde ameliyata girdi

  • Sen Çal Kapımı oyuncuları kimler?

    Televizyon, 20 Şubat 2021

    Sen Çal Kapımı oyuncuları kimler?

    Sen Çal Kapımı oyuncuları 32. yeni bölümün bu akşam yayınlanması nedeniyle araştırılıyor. Sen Çal Kapımı dizisine son zamanlarda katılan yeni oyuncularla genişleyen oyuncu kadrosu merak ediliyor. Peki, Sen Çal Kapımı oyuncuları kimler? Sen Çal Kapımı konusu ne? İşte Sen Çal Kapımı oyuncu kadrosu!

  • Sen Çal Kapımı oyuncuları kimler?

    Televizyon, 13 Şubat 2021

    Sen Çal Kapımı oyuncuları kimler?

    Sen Çal Kapımı oyuncuları 31. yeni bölümün bu akşam yayınlanması nedeniyle araştırılıyor. Sen Çal Kapımı dizisine son zamanlarda katılan yeni oyuncularla genişleyen oyuncu kadrosu merak ediliyor. Peki, Sen Çal Kapımı oyuncuları kimler? Sen Çal Kapımı konusu ne? İşte Sen Çal Kapımı oyuncu kadrosu!

  • Sen Çal Kapımı oyuncuları kimler?

    Televizyon, 06 Şubat 2021

    Sen Çal Kapımı oyuncuları kimler?

    Sen Çal Kapımı 30. yeni bölüm bu akşam 20:00'da FOX TV ekranlarına geliyor! Sen Çal Kapımı dizisine son zamanlarda katılan yeni oyuncularla genişleyen oyuncu kadrosu merak ediliyor. Peki, Sen Çal Kapımı oyuncuları kimler? Sen Çal Kapımı konusu ne? İşte Sen Çal Kapımı oyuncu kadrosu!

  • Sen Çal Kapımı oyuncuları kimler?

    Televizyon, 30 Ocak 2021

    Sen Çal Kapımı oyuncuları kimler?

    Sen Çal Kapımı 28. yeni bölüm bu akşam 20:00'da FOX TV ekranlarına geliyor! Sen Çal Kapımı dizisine son zamanlarda katılan yeni oyuncularla genişleyen oyuncu kadrosu merak ediliyor. Peki, Sen Çal Kapımı oyuncuları kimler? Sen Çal Kapımı konusu ne? İşte Sen Çal Kapımı oyuncu kadrosu!

  • Sen Çal Kapımı oyuncuları kimler?

    Televizyon, 23 Ocak 2021

    Sen Çal Kapımı oyuncuları kimler?

    Sen Çal Kapımı 27. yeni bölüm bu akşam 20:00'da FOX TV ekranlarına geliyor! Sen Çal Kapımı dizisinde aşıklar kavuşuyor! Sen Çal Kapımı dizisine son zamanlarda katılan yeni oyuncularla genişleyen oyuncu kadrosu merak ediliyor. Peki, Sen Çal Kapımı oyuncuları kimler? Sen Çal Kapımı konusu ne? İşte Sen Çal Kapımı oyuncu kadrosu!

  • Sen Çal Kapımı oyuncuları kimler?

    Televizyon, 16 Ocak 2021

    Sen Çal Kapımı oyuncuları kimler?

    Sen Çal Kapımı 26. yeni bölüm bu akşam 20:00'da FOX TV ekranlarına geliyor! Sen Çal Kapımı dizisinin bu akşamki bölümüne fragmanlarda görüldüğü kadarıyla Eda ve Serkan'ın kına gecesi damga vuracak. Sen Çal Kapımı dizisine son zamanlarda katılan yeni oyuncularla genişleyen oyuncu kadrosu merak ediliyor. Peki, Sen Çal Kapımı oyuncuları kimler? Sen Çal Kapımı konusu ne? İşte Sen Çal Kapımı oyuncu kadrosu!

  • Sen Çal Kapımı oyuncuları kimler?

    Televizyon, 09 Ocak 2021

    Sen Çal Kapımı oyuncuları kimler?

    Sen Çal Kapımı 26. yeni bölüm bu akşam 20:00'da FOX TV ekranlarına geliyor! Sen Çal Kapımı dizisine yeni oyuncuların da katılmasıyla genişleyen oyuncu kadrosu merak ediliyor. Peki, Sen Çal Kapımı oyuncuları kimler? Sen Çal Kapımı konusu ne? İşte Sen Çal Kapımı oyuncu kadrosu!

  • Sen Çal Kapımı oyuncuları kimler?

    Televizyon, 02 Ocak 2021

    Sen Çal Kapımı oyuncuları kimler?

    Sen Çal Kapımı 25. yeni bölüm bu akşam 20:00'da FOX TV ekranlarına geliyor! Sen Çal Kapımı dizisine bu akşam Eymen karakteriyle Mert Öcal dahil olacak. Sen Çal Kapımı dizisine son zamanlarda katılan yeni oyuncularla genişleyen oyuncu kadrosu merak ediliyor. Peki, Sen Çal Kapımı oyuncuları kimler? Sen Çal Kapımı konusu ne? İşte Sen Çal Kapımı oyuncu kadrosu!

  • Sen Çal Kapımı oyuncuları kimler?

    Televizyon, 26 Aralık 2020

    Sen Çal Kapımı oyuncuları kimler?

    Sen Çal Kapımı 24. yeni bölüm bu akşam 20:00'da FOX TV ekranlarına geliyor! Sen Çal Kapımı dizisine son zamanlarda katılan yeni oyuncularla genişleyen oyuncu kadrosu merak ediliyor. Peki, Sen Çal Kapımı oyuncuları kimler? Sen Çal Kapımı konusu ne? İşte Sen Çal Kapımı oyuncu kadrosu!

  • Sen Çal Kapımı oyuncuları kimler?

    Televizyon, 19 Aralık 2020

    Sen Çal Kapımı oyuncuları kimler?

    Sen Çal Kapımı 23. yeni bölüm bu akşam 20:00'da FOX TV ekranlarına geliyor! Sen Çal Kapımı Balca karakterinin de eklenmesiyle genişleyen kadrosu merak ediliyor. Peki, Sen Çal Kapımı oyuncuları kimler? Sen Çal Kapımı konusu ne? İşte Sen Çal Kapımı oyuncu kadrosu!

  • Seyredilmesi gereken 10 futbol filmi

    Kültür-Sanat, 08 Ağustos 2020

    Seyredilmesi gereken 10 futbol filmi

    Türkiye’de futbol gündemden hiç düşmez. Federasyon ve bazı kulüpler arasındaki tartışmanın alevlendiği şu günlerde biz de futbolun sinema sanatına yansımalarına baktık. İşte sinemaseverlerin seyretmesi gereken 10 futbol filmi! Habertürk film eleştirmeni Mehmet Açar’ın yazısı…

  • Devlet Tiyatroları biletleri satışa sunuldu

    Kültür-Sanat, 19 Eylül 2019

    Devlet Tiyatroları biletleri satışa sunuldu

    2019-2020 yeni tiyatro sezonunun ilk biletleri internet üzerinden ve Devlet Tiyatroları gişelerinden satışa sunuldu. Yeni sanat sezonunun ilk turunda 36 yeni oyun ile seyircilerini selamlamaya hazırlanan Devlet Tiyatroları (DT), 1 Ekim Salı günü perde açacak

  • Haşerat-ı bahriye meraklısı atalarımız

    Yaşam, 30 Temmuz 2016

    Haşerat-ı bahriye meraklısı atalarımız

    Tuhaf bir sorum var: İnsanın bir kayıp karşısında kendisini talihli bulması mümkün müdür? Açayım...

  • "Çalkantılı dönem hizmetlerimi aksatmadı"

    Gündem, 21 Şubat 2016

    "Çalkantılı dönem hizmetlerimi aksatmadı"

    Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü Habertürk'e konuştu

  • ‘Polemik işsiz güçsüz adamın işidir!’

    Kültür-Sanat, 18 Mayıs 2015

    ‘Polemik işsiz güçsüz adamın işidir!’

    Balçiçek İlter’in bu haftaki konuğu Venedik’teki sergisi ile çok konuşulan sanatçı Ahmet Güneştekin...

  • İşte aylık astroloji analiziniz

    Yaşam, 01 Temmuz 2010

    İşte aylık astroloji analiziniz

    Astroloji uzmanı İrem Su'dan aylık burç yorumlarınız

  • 30 aileden 1 milyon dolarlık alım!

    Alışveriş, 03 Kasım 2013

    30 aileden 1 milyon dolarlık alım!

    Neye meraklılar?