Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Son Dakika

Tss Haberleri, Güncel Tss haberleri ve Tss gelişmeleri

TSS haberleri

Son dakika TSS haberleri ile ilgili Habertürk'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan TSS gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan TSS haber sayfamızda...
  • 70 yaşa kadar sigorta güvencesi

    Sigorta, 29 Mart 2024

    70 yaşa kadar sigorta güvencesi

    Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu, tamamlayıcı sağlık sigortasının sağladığı avantajlar nedeni ile sigortalılar tarafından daha çok tercih edilen bir ürün olmaya başladığını artan farkındalık sebebi ile ileriki dönemlerde bu ürüne rağbetin daha da artacağını ifade etti. Pamukçu "Türk Nippon Sigorta Standart Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürünümüzde önemli değişiklikler yaptık. Bu değişikliklerden en önemlisi ise yaş sınırını 59’dan 70 yaşa yükselttik. 70 yaş dahil olmak üzere SGK kaydı bulunan herkes bu üründen faydalanabilecek" dedi.

  • Nippon'dan dijital sağlık atağı

    Sigorta, 05 Ocak 2024

    Nippon'dan dijital sağlık atağı

    Türk sigorta sektörünün, dijital dönüşümü en çok önemseyen ve bu konuda en çok yatırımı yapan sektörlerden biri olduğunu söyleyen Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu, 2024'te odaklarının kasko, tamamlayıcı sağlık, mühendislik ve nakliyat sigortaları olacağını kaydetti. Sağlık sigortaları tarafındaki hedeflerinin her yıl istikrarlı şekilde büyümek olduğunu vurgulayan Pamukçu "Sağlık sigortaları şirketimizin önem verdiği branşların başında geliyor. Yeni yılla birlikte bu alanda yapacağımız atılımları hızlandırıyoruz. Bunun ilk adımı olarak Affinitybox ile anlaştık “şeklinde konuştu.

  • Tamamlayıcıda yaş sınırı 70 oldu

    Sigorta, 28 Ağustos 2023

    Tamamlayıcıda yaş sınırı 70 oldu

    Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu, tamamlayıcı sağlık sigortasının sağladığı avantajların sigortalılar tarafından daha farkındalıklı ve yaygın bir şekilde bilindiğini söyledi. Pamukçu, “Bu durum, tamamlayıcı sağlık sigortasına talebin arttığını ortaya koyuyor” dedi. Pamukçu "Türk Nippon Sigorta Standart Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürünümüzde önemli değişiklikler yaptık. Bu değişikliklerden en önemlisi ise yaş sınırını 59’dan 70 yaşa yükselttik. 70 yaş dahil olmak üzere SGK kaydı bulunan herkes bu üründen faydalanabilecek" diye konuştu.

  • Tamamlayıcı sağlıkta yaş sınırı arttı

    Sigorta, 22 Haziran 2023

    Tamamlayıcı sağlıkta yaş sınırı arttı

    Sigorta sektörünün en çok talep gören ürünlerinden biri olan tamamlayıcı sağlık sigortasına talep her geçen gün artıyor. 2022 yılının tamamında yapılan poliçe sayısı 2023 yılının ilk 4 ayında neredeyse yakalanmış durumda. Her bütçeye hitap eden planlarıyla TSS ürünü büyümeye devam ediyor.  

  • Tamamlayıcı sağlıkta güvence artışı

    Sigorta, 27 Nisan 2023

    Tamamlayıcı sağlıkta güvence artışı

    Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürününde yaşanan talep artışı üründe çeşitliliğin artırılmasına sebep oldu. Her bütçeye hitap eden planlarıyla TSS ürünü büyümeye devam ediyor. Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu "Türk Nippon Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürünlerinde önemli değişiklikler yaptıklarını belirterek "Bu değişikliklerden en önemlisi ise yaş sınırını 59’dan 70 yaşa yükselttik. 70 yaş dahil olmak üzere SGK kaydı bulunan herkesin bu üründen faydalanabilecek” şeklinde konuştu.

  • Kasko ve TSS için tanıtım kampanyası

    Sigorta, 30 Mart 2022

    Kasko ve TSS için tanıtım kampanyası

    Türk Nippon Sigorta şubat ayı itibari ile kasko ve tamamlayıcı sağlık ürünü için bir tanıtım kampanyası başlattı. Kasko ürününde herkesin arabasını sevdiği iç görüsünden yola çıkarak “arabasını herkes sever, VIP Kasko isteyen Türk Nippon’u seçer” mesajını veren Türk Nippon Sigorta, Tamamlayıcı sağlık ürününde ise 80 yaşa kadar mevcut hastalıkların kapsam dahilinde olmasına vurgu yaparak “Yaş 80 iş bitmemiş” sloganı ile müşterileri adaylarında farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.

  • Sağlık sigorta primi maliyetin altında

    Sigorta, 26 Mart 2022

    Sağlık sigorta primi maliyetin altında

    Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Atilla Benli, İstanbul Ticaret Odası'nda düzenlenen "Covid 19 Pandeminin Sigorta Sektörüne Yansımaları' toplantısında sağlık sigortası primlerinin sağlık enflasyonu nedeniyle artırılmak zorunda kalındığını belirterek "Sağlık sigortası primleri maliyetlerin altında" dedi.

  • Kritik hastalığa sigortadan ödeme

    Sigorta, 23 Kasım 2021

    Kritik hastalığa sigortadan ödeme

    Türk Nippon Sigorta Standart Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürününden 59 yaş dahil SGK kaydı bulunan herkesin faydalanabildiğini ifade eden Genel Müdür Dr. E. Baturalp Pamukçu "Bu ürünle, sigortalılar SGK’nın yanı sıra Türk Nippon Sigorta ile de anlaşmalı olan kuruluşlarda fark ücreti ödemiyor. Yatarak tedavi kapsamında yardımcı tıbbi malzeme giderleri ve ambulans hizmetlerini de poliçe dahilinde tutan üründe sigortalılar, diş tasarruf planı, online psikolojik destek hattı ve yılda bir defaya mahsus olmak üzere ücretsiz olarak diyetisyen hizmetinden de yararlanabiliyor. İsteğe bağlı olarak poliçe kapsamında kritik hastalık oluşması durumunda sigortalıya limit dahilinde nakit ödeme yapılmaktadır” dedi.

  • PTT'ye 'tamamlayıcı' güvence

    Sigorta, 02 Nisan 2021

    PTT'ye 'tamamlayıcı' güvence

    Türk Nippon Sigorta tamamlayıcı sağlık sigortasında yeni bir iş birliğine imza attı. PTT Sigorta ile iş ortaklığı yıllardır devam eden Türk Nippon Sigorta, PTT çalışan yakınlarını tamamlayıcı sağlık sigortası güvencesine aldı.

  • Evde kalana online doktor, evde tahlil

    Sigorta, 29 Mayıs 2020

    Evde kalana online doktor, evde tahlil

    Pandemiyle mücadele kapsamında müşterilerine ödeme kolaylığı sağlamak için poliçe taksit sayılarını artırarak, poliçe ödeme vadelerini uzatan Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu, acenteler için de “Evde Kal” teşvik paketi oluşturduklarını belirtti. Tamamlayıcı Sağlık Sigortası (TSS) ürününe COVID-19 teminatını dahil ettiklerini dile getiren Pamukçu, aynı ürüne “Evde Tahlil’’ ve “Online Doktor Görüşmesi” teminatlarını da ek teminat olarak ilave ettiklerini kaydetti.

  • 130 bin çalışana özel sigorta

    Sigorta, 21 Nisan 2020

    130 bin çalışana özel sigorta

    130 bin çalışan aynı anda özel sağlık sigortası çatısına kavuştu. Türkiye ekonomisinin lokomotifi metal sanayinde faaliyet gösteren 241 şirketi temsil eden Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS), üye işyerlerindeki 130 bin çalışan için Tamamlayıcı Sağlık Sigortası olanağı sağladı. Böylece çalışanlar herhangi bir fark ücret ödemeden Türkiye genelinde 600'den fazla sağlık kurumunda tedavi olabilecek. Tamamlayıcı Sağlık Sigortası (TSS) bu poliçeyi alanlara Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) anlaşmalı özel hastanelerde fark ücreti ödenmeden teşhis ve tedavi olma olanağı sağlıyor. Türkiye’de bir işveren sendikası tarafından gerçekleştirilen bu ilk uygulama, aynı zamanda Türkiye’nin en büyük sağlık sigortası poliçesi olma özelliğini de taşıyor.

  • Sigorta yaptırana psikolojik destek

    Sigorta, 12 Şubat 2020

    Sigorta yaptırana psikolojik destek

    Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Baturalp Pamukçu, tamamlayıcı sağlık sigortasının sağladığı avantajların piyasada daha yaygın bir şekilde bilindiğini söyledi. Bu branşta poliçe sayısının sürekli yükseldiğini belirten Pamukçu, piyasaya sundukları tamamlayıcı sağlık sigortası Sağlığınız Bizde ürünü ile 80 yaş dahil, SGK kaydı bulunan herkes için poliçe yapılabildiğini söyledi. Pamukçu standart tamamlayıcı sağlık sigortası ürünüyle ücretsiz psikolojik danışmanlık, diş muayenesi ve diyetisyen hizmeti sunduklarını kaydetti. Rahim Ak'ın haberi  

  • TÜBİTAK'ın sağlığı Doğa'da

    Sigorta, 29 Ağustos 2019

    TÜBİTAK'ın sağlığı Doğa'da

    Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürünü ile önemli bir atakta bulunan Doğa Sigorta, TÜBİTAK çalışanları için Tez-Koop-İş Sendikası ile iş birliğinin devamına imza attı. Tez-Koop-İş Sendikası TÜBİTAK çalışanı üyelerinin, 2018/2019 yılında başlayan Tamamlayıcı Sağlık Sigortası 2019/2020 yenilemesi imza töreni Doğa Sigorta Genel Müdürü Coşkun Gölpınar ve Tez-Koop-İş Sendikası Genel Başkanı Haydar Özdemiroğlu katılımı ile gerçekleşti.

  • Unuttuğu tampon neredeyse öldürüyordu!

    Sağlık, 20 Nisan 2018

    Unuttuğu tampon neredeyse öldürüyordu!

    Amy Haller Follis, taşınma sırasında gribe yakalandığını düşündü. Ancak sekiz saat boyunca unutulan tampon talihsiz kadından toksik şok sendromuna neden oldu. Ölümden dönen Follis,yoğun bakımda yatarken ölmüş yakınlarını gördüğünü iddia etti

  • Kasımpaşa İstanbul Cup'ta şampiyon!

    Futbol, 30 Temmuz 2017

    Kasımpaşa İstanbul Cup'ta şampiyon!

    TSS Tur'un düzenlediği İstanbul Cup'ta finalde Bursaspor'u deviren Kasımpaşa U19, şampiyonluğa ulaştı

  • Almanlar seneye Türkiye'ye akın edecek

    Haberin Var Mı?, 10 Eylül 2015

    Almanlar seneye Türkiye'ye akın edecek

    TSS Başkanı Manuel Molina, "Almanlar önümüzdeki sene de imaj sıkıntısına rağmen Türkiye’de tatil planlıyor"

  • Yine cepten gidecek!

    Polemik, 05 Temmuz 2012

    Yine cepten gidecek!

    Aylık ödeme 50 TL'yi buluyor. Ali Tezel yazdı...

  • Tamamlayıcı Sağlık Sigortası büyüyor

    Sigorta, 29 Temmuz 2022

    Tamamlayıcı Sağlık Sigortası büyüyor

    Tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 salgını ile birlikte etkisi ve önemini artıran Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürününde yaşanan talep artışı üründe çeşitliliğin artırılmasına sebep oldu. Her bütçeye hitap eden planlarıyla TSS ürünü büyümeye devam ediyor.

  • COVID-19 resmen sigorta kapsamında

    Sigorta, 17 Nisan 2020

    COVID-19 resmen sigorta kapsamında

    Türk Nippon Sigorta yaklaşık 5 ay önce Çin’de başlayan ve dünyada hızla yayılan koronavirüs salgını nedeniyle Medical Park Hastaneleri iş birliğiyle hayata geçirdikleri “Sağlığınız Bizde’’ tamamlayıcı sağlık sigortası (TSS) kapsamına Covid-19’u aldı. Ayrıca ürünün kullanıcıları Medical Park Hastaneleri’nin farklı branşlardaki hekimleri ile görüntülü görüşme de yapabilecek; sağlık durumlarıyla ilgili yönlendirme alabilecek. Türk Nippon Sigorta Genel Müdürü Dr. E. Baturalp Pamukçu, "Covid-19 teminatlı Sağlığınız Bizde, içinde bulunduğumuz özel durum nedeniyle tüm sigortalı adayları için çok uygun bir ürün haline geldi” dedi. Rahim Ak'ın haberi

  • Sağlıkta sigorta 'tamamına' erdi!

    Sağlık, 04 Temmuz 2012

    Sağlıkta sigorta 'tamamına' erdi!

    Özelde hastanın ödediği farklar sigorta şirketleri tarafından ödenecek