Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hadi ipucu 5 Ağustos: İnternet alışverişlerinde birden çok kredi kartıyla ödeme yapabildiğiniz özellik hangisidir? 12.30 Hadi sorusu

        Hadi ipucu 5 Ağustos sorusu yayınlandı. Hadi ipucu sorusu olarak;İnternet alışverişlerinde birden çok kredi kartıyla ödeme yapabildiğiniz özellik hangisidir? sorusu hadi yarışmacılarına yöneltildi. Bugün 12.30'da oynanacak hadi ipucu yarışmasına sayılı dakikalar kaldı. İşte, Hadi ipucu 5 Ağustos sorusu ve cevabı...

        HADİ İPUCU SORUSU5 AĞUSTOS

        Hadi resmi instagram adresi üzerinden ipucuyu yayınlandı. Yapılan duyuru ise:

        Hadi İpucu bu akşam saat12.30'de

        Ödül ise;henüz belli olmadı

        HADİ İPUCU SORUSU 5 AĞUSTOSCEVABI:ÇOKLU KREDİ KARTI

        REKLAM

        Ödemenizi istediğiniz tutarlarda bölerek iki kredi kartı ile tamamlayabileceğiniz Hepsiburada’nın yeni ödeme seçeneğidir.

        Hangi durumlarda kullanılabilir?

        • Limit hatası aldıysanız veya limitinizin yetmeyeceğini düşünüyorsanız, diğer kredi kartınızı da kullanarak yeterli limite ulaşabilir ve ödemenizi yapabilirsiniz.Örneğin; 1.000 TL ve 500 TL limitli 2 farklı kredi kartını birleştirerek 1.500 TL’lik bir ödeme için kullanabilirsiniz.
        • Tek kredi kartınız varsa üzülmeyin, sipariş tutarınızı sevdiklerinizle ortaklaşa da ödeyebilirsiniz.Örneğin; 1.000 TL tutarındaki bir siparişinizin 750 TL’sini kendi kredi kartınızdan, kalan 250 TL’sini arkadaşınıza veya ailenizden birine ait kredi kartı ile ödeyebilirsiniz.
        • Farklı kredi kartlarınızla yeni puanlar (Bonus, MaxiPuan vb.) kazanabilirsiniz.
        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ