Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hadi ipucu sorusu cevabı 21 Mart! Eğitimde eşitsizliği gidermek için İTÜ Gönüllülük kulübü adı altında yürütülen projenin adı nedir? 12.30 Hadi

        Hadi ipucu sorusu 21 Mart yarışması için yayınlandı. Hadi ipucu sorusundaİstanbul Teknik Üniversitesi Gönüllülük kulübünün yürüttüğü projesi işaret edildi. Saat 12.30 Hadi ipucu sorusu ve cevabı haberimizde.

        HADİ İPUCU SORUSU - 21 MART

        hadi bugün 12.30’da!

        İpucumuz 2009 yılından bu yana faaliyet gösteren bir gönüllülük projesinden geliyor, eğitimde fırsat eşitsizliğini gidermek için “Minik Yüreklere Umut Olmak” sloganıyla çıktıkları yolda ihtiyacı olan köy okullarına kitap, kırtasiye, bot, mont ve oyuncak desteğinde bulunan, Köy okullarında okuyan çocuklara tasarım, bilim, dans ve tiyatro gibi çeşitli dallarında atölyeler düzenleyen İstanbul Teknik Üniversitesi Gönüllülük kulübü adı altında yürütülen projenin adını bilen var mı?

        REKLAM

        HADİ İPUCU CEVABI: UMUT OKULU

        UMUT OKULU NEDİR?

        Umut Okulu projesinin Instagram hesabında proje şu sözlerle anlatılıyor:

        "2009 yılından bu yana faaliyet gösteren Umut Okulu gönüllülük projemizle, eğitimde fırsat eşitsizliğini gidermek için “Minik Yüreklere Umut Olmak” sloganıyla çıktığımız bu yolda ihtiyacı olan köy okullarına kitap, kırtasiye, bot, mont ve oyuncak desteğinde bulunarak, köy okullarında okuyan çocuklara tasarım, bilim, dans ve tiyatro gibi çeşitli dallarda atölyeler düzenledik. Projemiz İstanbul Teknik Üniversitesi Gönüllülük kulübü adı altında yürütülmektedir."

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ