Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hadise'den Aleyna Tilki itirafı
        1

        Hadise, Adana'da verdği konserde seyircilerin açtığı "Tilki'yi kovaladık, şampiyon sahnede" pankartını Instagram'ın hikaye bölümünden paylaşmıştı.

        2

        Hadise'den bir gün önce sahneye çıkan Aleyna Tilki izdhamdan dolayı sahneden inmek zorunda kalmış ve konser yarıda bırakmıştı.

        3

        Hadise'nin de yüklediği bu kare bu sebeple olay oldu. Şarkıcının, Aleyna Tilki'ye göndermede iddia edildi. Bu konunun olay olmasıyla birlikte Hadise o fotoğrafı hemen sildi ama iş işten geçmişti.

        4

        Önceki gün görüntülenen Hadise konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. O fotoğrafı kendisinin değil hayranlarının paylaştığını iddia etti.

        5

        Şarkıcı, "O gün haberler çıktı ama ben sosyal medyadan cevap vermeye sevmediğim için bir şey söylemedim. Sizlerin karşısına geçince cevaplamak istedim. O kareyi ben yüklemedim. Aleyna'yı çok seviyorum. Ben şimdiye kadar kimseyle polemiğe girmedim. Bana çok laf atıldı ama hiç birine cevap vermedim. Aleyna'yı da çok seviyorum. Ben ararsa her türlü desteği veririm. Böyle polemiklere ihtiyacım yok" dedi.

        6