Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hadise'den Gigi Hadid paylaşımı: Yaşadıklarımız size iyilik adına hiçbir şey katmamış - Magazin haberleri
        1

        Ünlü şarkıcı Hadise, podyum dünyasının aranılan modellerinden Gigi Hadid'e destek çıktı.

        2

        Zayn Malik ile birlikteliğinden ilk bebeğini kucağına almak için gün sayan Gigi Hadid, geçtiğimiz günlerde katıldığı canlı yayında makyajsız bir şekilde kamera karşısına çıktı.

        3

        6 aylık hamile olan modelin, doğal görüntüsüne yapılan yorumlar Hadise'yi çıldırttı.

        Şarkıcı, sosyal meyda hesabından hem İngilizce hem de Türkçe paylaşım yaparak şu ifadeleri kullandı:

        Hamile bir kadına, yüzü yorgun diye, neden diğer kadınlar alay edercesine yorum yapıyor anlamıyorum? Sıkıldım bu gereksiz yorumlarınızdan ve hakaretlerinizden. Koronavirüs sürecinde yaşadıklarımız size iyilik adına hiçbir şey katmamış. Yazık!

        4

        ABD'li model, birkaç gün önce telefon bağlantısı ile katıldığı bir canlı yayında, estetik iddiaları ve hamileliğinin başlangıcından bu yana yüzünün nasıl değiştiği hakkında açıklama yaparak, "Yüzüm yuvarlak olduğu için insanlar dolgu yaptırdığımı düşünüyor. Doğduğumdan beri bu yanaklara sahibim" demişti.

        5

        "KENDİMİ OLDUĞUM GİBİ KABUL EDİYORUM"

        Makyajın doğal güzelliği geliştirmek için kullanılan bir araç olduğunu savunan Hadid, ayrıca şu ifadeleri kullanmıştı:

        İnsanların yüzlerine kalıcı şeyler yaptırmak için çok hızlı davrandığını düşünüyorum. Kendimi olduğum gibi kabul ediyorum.

        6

        Bazen güvensizliklerim olmadığı anlamına gelmez, ancak özel durumlar için burnunu biraz şekillendir veya makyajla her şeyi yapabilirim. Makyaj, özel anlar için elinden gelenin en iyisini hissetmene yardımcı olacak kadar güzel bir araç.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ