Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hadise'den müstakbel görümcesine: En tatlı ruha mutlu yıllar!
        1

        Şarkıcı Hadise ile iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler, nişanlanarak, evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Nikah masasına oturmaya hazırlanan çiftin geçtiğimiz hafta imam nikahı kıydığı ileri sürülmüştü.

        2

        "EN TATLI RUHA MUTLU YILLAR"

        Haklarında çıkan söylentilere, "Kimseyi ilgilendirmez!" diyerek yanıt veren ikiliden Hadise, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü şarkıcı, önceki gün müstakbel görümcesinin doğum gününü sosyal medyadan kutladı. Birlikte çekilen fotoğraflarını yayınlayan Hadise, gönderisine, "En tatlı ruha mutlu yıllar..." notunu düştü.

        3

        Şarkıcının ardından Mehmet Dinçerler de bu fotoğrafı Instagram hesabından yayınlayarak, "Mutlu aile..." mesajını verdi.

        4

        YÜZÜK OLAY OLDU

        Öte yandan Hadise, parmağındaki yüzüğü gösteren bir video ile Dinçerler'le nikah masasına oturmaya hazırlandıklarını duyurmuştu. Ünlü isim, yayınladığı videoya, "Bizim bölümümüz başlasın!" notunu düşmüştü.

        Mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandırma kararı alan çiftin sevincine, Dinçerler'in "borç" iddiaları gölge düşürmüştü.

        Hadise’ye, sevgilisi Mehmet Dinçerler'in hediye ettiği 40 bin dolarlık yüzük, ünlü iş adamının alacaklıları tarafından davaya konu olmuştu.

        Dinçerler'in alacaklıları, açtıkları davada, "40 bin dolara yüzük alacağına borçlarını ödesin." demişti.

        5

        "ŞAHSIM VE ŞİRKETİMİN BORCU YOK"

        Tüm bu yaşananların ardından Mehmet Dinçerler, suskunluğunu bozmuştu. Yazılı açıklama yapan iş insanı, takibe alınmış bir borcunun olmadığını söylemişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ