Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hadise, 'Sıfır Tolerans' klibi ile ilgili RTÜK kararına isyan etti! Magazin Haberleri
        1

        RTÜK, Hadise’nin “Sıfır Tolerans” klibini yayınlayan müzik kanallarına reklam gelirlerinin yüzde 2’si kadar para cezası verdi. Kanalların, “Radyo ve televizyon yayın hizmetlerinde, çocuk ve gençlerin fiziksel, zihinsel veya ahlakî gelişimine zarar verebilecek türde içerik taşıyan programlar bunların izleyebileceği zaman dilimlerinde ve koruyucu sembol kullanılsa dahi yayınlanamaz” maddesini ihlal ettiğine karar verildi. Hadise bu kararla ilgili Instagram hesabından açıklama yaptı.

        2

        Şarkıcı Hadise klibinde küvete girdiği 'Sıfır Tolerans' şarkısının erotik bulunmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

        3

        ‘Sıfır Tolerans’ adlı şarkısının klibi için Fransız manken Aurelien Muller ile kamera karşısına geçen ve cesaret sınırlarını zorlayan bir klibe imza atan şarkıcı Hadise, o zamandan bu yana klibi hakkında yapılan ‘erotik’ yorumlarına adeta ateş püskürdü.

        4

        Klibinin aşkı anlattığını ve ‘erotik’ yakıştırmasının çok çirkin olduğunu söyleyen Hadise, erkek şarkıcıların da bu tarz klipler çektiğini söylerken, yazdığı sözlerin sonuna ‘#Ahlaksızlıksizinkafanızda’ hashtag'ini açtı.

        5

        İşte Hadise’nin klibiyle ilgili yakıştırmalara verdiği o cevap:

        6

        “Ben klibime verilen ‘erotik’ damgasına katılmam ve izin vermem!

        7

        Bir kadın bir aşkı anlatan ve yansıtan sahneler çekince ‘erotik’ oluyor ama erkek sanatçılarımız istedikleri gibi kadın mankenler/oyuncularla çektikleri sahneler nedense hiç ama hiç ‘erotik’ kategorisine girmiyor.

        8

        Ben bir kadın olarak buna boyun eğmek zorunda mıyım? HAYIR.

        9

        “Erkektir yapar, kadındır susar” zihniyetine sonuna kadar karşı çıkıyorum!