Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema Hafta sonunda hangi filmi kaç kişi izledi?
        1

        İbrahim Büyükak'ın senaryosunu yazdığı, Oğuzhan Koç, Ezgi Eyüboğlu ve Olgun Toker ile başrollerini paylaştığı 'Yol Arkadaşım 2', gösterime 12 Ekim'de girdi.
        'Onur' ile 'Şeref'in yeni maceralara sürüklendiği 'Yol Arkadaşım 2', ilk hafta sonunda olduğu gibi ikinci hafta sonunda da en çok izlenen film oldu.
        Bedran Güzel'in yönettiği 'Yol Arkadaşım 2' için hafta sonunda 950 salonda 405 bin 209 bilet kesildi.



        2

        10 günlük gişesini 1 milyon 199 bin 639 kişiye çıkaran 'Yol Arkadaşım 2', serinin ilk filmi 'Yol Arkadaşım'ın 25 haftadaki izleyici sayısının yarısından fazlasını 10 günde elde etti.
        27 Ekim 2017'de gösterime giren 'Yol Arkadaşım', 2 milyon 60 bin 866 kişi tarafından izlenmişti.

        3

        Hafta sonu en çok izlenen yabancı film 'Ay'da İlk İnsan' oldu.
        Damien Chazelle'nin yönetttiği Ryan Cosling ile Claire Foy'un başrollerinde yer aldığı 'Ay'da İlk İnsan'ın açılışı 191 salonda 46 bin 522 kişiyle gerçekleşti.

        4

        Jennifer Westcott'un yönetttiği animasyon film 'Karlar Prensi Elliot' için kesilen bilet sayısı 266 salonda 43 bin 92.

        5

        Sinemaya birçok kez uyarlanan hikâyenin yeni bir versiyonu olan 'Bir yıldız Doğuyor', kişisel sorunlarıyla boğuşmakta olan ünlü müzisyen 'Jackson Maine' ile büyük bir müzisyen olma hayalleri kuran 'Ally' arasında filizlenen aşkı ve ikilinin değişen kariyerlerini konu ediniyor.
        Bradley Cooper'ın yönettiği 'Bir Yıldız Doğuyor'un başrolünde ünlü şarkıcı Lady Gaga yer alıyor.
        Lady Gaga'nın başrolü filmin yönetmeni Bradley Cooper ile paylaştığı 'Bir Yıldız Doğuyor', izleyicinin karşısına 74 salonda çıktı.
        Filmin açılışı ise 17 bin 151 kişi.

        6

        A. Taner İlhan'ın yönettiği, bir apartmanda yaşanan birbirinden ilginç olayları konu edinildiği 'Sevgili Komşum'da başrolleri Selin Şekerci, Sezin Akbaşoğulları, Emre Altuğ, Selim Bayraktar, Serap Matyaş, Ayşen Gruda ve Erkan Can paylaştı.
        'Sevgili Komşum' 204 salonda 12 bin 874 kişi tarafından izlendi.

        7

        Zamanda yolculuk yaparak Çanakkale Savaşı'na giden üç gencin macerasının beyazperdeye aktarıldığı 'Keşif'i A. Volkan Kocatürk yönetti.
        Burak Can, Sude Zulal Güler, İbrahim Yıldız, Yurdaer Okur ve Pelin Akil'in başrolleri paylaştığı 'Keşif', 176 salona 7 bin 314 kişiyi çekti.

        8

        Korku türündeki 'Cehennem Festivali'ni Gregory Plotkin yönetirken Bex Taylor-Klaus, Reign Edwards ve Amy Forsyth başroller için kamera karşısına geçti.
        'Cehennem Festivali' için 71 salonda 6 bin 526 bilet kesildi.

        9

        Türk yapımı korku filmi 'El Ummar'ın yönetmen koltuğuna Tuncer Gürbüz oturdu.
        Mustafa Miraç Kaya, Emin Gümüşkaya ve Aysun Güven'in başrollerde yer aldığı 'El Ummar', 65 salonda 3 bin 538 kişinin ilgisini çekti.

        10

        Sundance Film Festivali'nde prömiyeri gerçekleşen, ünlü oyuncu Maggie Gyllenhaal'un başrolünde yer aldığı 'Anakokulu Öğretmeni', beyazperdeye öğrencilerinden birinin dâhi olduğu düşüncesine takıntılı bir şekilde bağlanan bir anaokulu öğretmeninin hikâyesini taşıdı.
        Sara Colangelo'nun yönettiği 'Anaokulu Öğretmeni', 14 salonda bin 476 kişiye hitap etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ