Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler Haftanın gişe verileri belli oldu

        Meg: Derinlerdeki Dehşet, ilk haftasında 90 bin 644 kişi tarafından izlenerek listenin zirvesindeki isim oldu. Steve Alten'ın bilim-kurgu ve korku özelliklerini taşıyan aynı adlı roman serisinden sinemaya uyarlanan The Meg'in yönetmen koltuğunda Jon Turteltaub oturuyor.

        Mission: Impossible Yansımalar, 45 bin 554 kişi tarafından tercih edildi ve hafta sonunun en çok izlenen izlenen ikinci filmi oldu.

        Alexandra Bracken'ın eserinden Jennifer Yuh Nelson tarafından sinemaya uyarlanan The Darkest Minds, 25 bin 407 kişi tarafından izlendi ve 3. sıradaki yerini aldı. Film, ABD'deki insanların önemli bir kesiminin ölümüne sebep olan veba salgınından özel güçler kazanarak sağ çıkan bir grup gencin hikâyesini anlatıyor.

        Aaron Horvath ve Peter Rida Michail'ın yönetmenliğini üstlendiği animasyon Teen Titans Go! to the Movies, 20 bin 476 kişi tarafından izlenerek 4. sırada yer aldı. Film, Hollywood'da dikiş tutturmak isteyen Genç Titanlar'ın dünyayı ele geçirmeye çalışan bir Süper-Kötü'ye karşı mücadelesini anlatıyor.

        Hafta sonu listesinin son sırasında ise Otel Transilvanya 3: Yaz Tatili filmi yer alıyor. Film, 18 bin 615 kişinin tercihi oldu.

        Kaynak: Boxoffice

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ