Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmet ÖZKAN/ HAKKARİ, (DHA)HAKKARİ'de, polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu ikna edilen PKK'lı 1 terörist, güvenlik güçlerine teslim oldu.

        İl Emniyet Müdürlüğünce, bölücü terör örgütü mensuplarının teslim olmalarını sağlamak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında bir  PKK'lı teröristin  ikna edilerek teslim olması sağlandı.

        Hakkari Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, "PKK/KCK Silahlı terör örgütü mensubu 1 erkek şahsın yapılan görüşmeler neticesinde Türkiye'ye teslim olması sağlanmış olup, ilimize getirilerek ailesi ile görüştürülmüş ve gerekli adli işlemlere başlanmıştır. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması ile ilimizin huzuru için çalışmalara aralıksız devam edilmektedir" denildi. (DHA)DHA-Güvenlik Türkiye-Hakkari Mehmet ÖZKAN

        2023-06-03 23:35:05

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler