Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HAKKARİ (AA) - Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde dünya evine giren Büyükçiftlik Belde Belediye Başkanı İsmail Rüştü Zeydan'ın oğlu ile Iraklı gelin, düğünden gelen takılarla Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremden etkilenen 5 ailenin bir yıl boyunca tüm ihtiyaçlarını karşılamaya karar verdi.

        Zeydan'ın oğlu Levent (25) ile Irak'ın Duhok kentinde yaşayan Kavin Nerwey (24) beldede düzenlenen törenle dünya evine girdi.

        Aralarında İran ve Irak'tan konukların da bulunduğu çok sayıda davetlinin katıldığı düğün, iki gün sürdü.

        Takıların kurulan sandığa atıldığı düğünde, damadın amcası Teoman Zeydan, 1 yıl boyunca 5 depremzede ailenin tüm masraflarının gelin ve damat tarafından karşılanacağını belirtti.

        Depremlerde hayatını kaybedenlere rahmet dileyen Zeydan, düğüne katılarak kendilerine destek verenlere teşekkür etti.

        Düğüne, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ömer Çimşit, Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, kanaat önderleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler