Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde avukat olan Taha Ayhan ile Leyla Keği, Beşatlı köyünde yapılan kır düğünü ile dünya evine girdiler.

        Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Beşatlı köyünde Yüksekovalı avukatlar Taha Ayhan ile Leyla Keği’nin düğününe Hakkari eski milletvekili Esat Canan, Yüksekova Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Özkan Gürdoğan, Hakkari Baro Başkanı Zeydin Kaya, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Hakkari ve çevre ilçelerden avukatlar ve çok sayıda davetli katıldı. Çiftin nikah şahitliğini Yüksekova Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Özkan Gürdoğan ile Hakkari Baro Başkanı Zeydin Kaya yaptı. Düğün 2 gün 2 gece sürerken, düğüne katılan konuklar, İsa Şemzini ve Grup Pir’in seslendirdiği Kürtçe şarkılarla gece geç saatlere kadar halay çekti. Damadın ağabeyi hakim Zeki Ayhan, düğüne katılan tüm konuklara teşekkür ederken çifte de mutluluklar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler