Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari Belediye Başkanlığı tarafından kentin değişik mahallelerinde başlatılan asfalt çalışmaları gece gündüz devam ediyor.

        Kentin birçok mahallesini asfalta kavuşturan Hakkari Belediyesi, asfaltı olmayan mahallelerde ise çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Köyden kente göç eden ailelerin yoğunlukta bulunduğu ve ilk defa asfalta kavuşan Keklikpınar Mahallesi’nde ise asfalt çalışmalarında sona gelindi.

        Gece geç saatlere kadar devam eden çalışmaları yerinde denetleyen Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, burada asfalt çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

        Mahallelerinin ilk defa asfalta kavuştuğunu belirten Keklikpınar Mahallesi sakinleri ise, belediye yetkililerine çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler