Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari merkeze bağlı Kırıkdağ köyü Kırkpınar Deresi kırsalında bölücü terör örgütü PKK/KCK’ya ait çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

        Hakkari Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı görevlilerimizce PKK/KCK bölücü terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında; 11.12.2018 günü ilimiz merkez Eski Kırıkdağ köyü Kırkpınar Deresi kırsal alanında icra edilen arama tarama faaliyeti neticesinde; 4 adet RPG7 roketatar mühimmatı, 500 adet Biksi mühimmatı, 12 adet el bombası, 8 adet AK47 Kalaşnikof şarjörü, 500 gram A4 patlayıcı, 200 metre ateşleme kablosu, 10 metre infilaklı fitil ve 2 adet EYP düzeneği ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir." denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler