Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki aile destek merkezi bünyesinde açılan kurslara katılan kadınlar, Konya’da sahne alan “Rengi Hakkari Sanat Topluluğu”nun programına katıldılar.

        Konya’daki Selçuklu Kongre Merkezinde düzenlenen etkinlik, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Hakkari'nin kültürel, sosyal ve sanatsal zenginliğinin anlatıldığı sinevizyon gösteriminin ardından sahne alan Rengi Hakkari, Kürtçe ve Türkçe müzik dinletisi sundu. Programa katılan Yüksekova Aile Destek Merkezi Müdiresi Zübeyde Özcan; Konya’da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Hakkari’nin eski ve Konya’nın şimdiki Valisi Cüneyt Orhan Toprak'ın daveti üzerine Konya’da sahne alan Rengi Hakkari grubunun etkinliğine katıldı. Muhteşem bir sanat gösterisiydi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Rengi Hakkari grubunun daha büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz. Bütün ekibi canı gönülden kutluyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler