Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Rengi Hakkari Sanat Topluluğu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti.

        Konya ilinde yaklaşık 5 bin kişi karşısında sahre alan Rengi Hakkari Sanat Topluluğu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun daveti üzerine Ankara’ya gitti. Bakan Soylu, Rengi Hakkari Sanat Topluluğunu İçişleri Bakanlığı konutunda kabul etti. Rengi Hakkari Sanat Topluluğu ile birlikte öğle yemeği yiyen Bakan Soylu, gösterilerin videolarını izleyerek Hakkari Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayhan Tunç ve ekibine başarılarının devamını diledi.

        Hakkari Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayhan Tunç ise, Bakan Soylu’ya Hakkari kilimi hediye ederek, Hakkari’ye olan ilgisinden dolayı teşekkür etti.

        Rengi Hakkari Sanat Topluluğu, Bakan Soylu’nun misafiri olarak geceyi Ankara’da geçirecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler