Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari’nin Yüksekova Belediyesi tarafından başlatılan temizlik kampanyası devam ediyor.

        Yüksekova Belediyesi tarafından çevre temizliğine dikkat çekmek ve bu konuda duyarlılık oluşturmak amacıyla başlatılan temizlik kampanyası kapsamında bugün de Güngör Mahallesi’nde temizlik yapıldı. Yapılan temizlik çalışmasına Yüksekova Belediye Başkanı Remziye Yaşar, meclis üyeleri ve belediye personeli katıldı. Çalışma kapsamında toplanan çöpler poşetlere doldurulduktan sonra araçla çöp merkezine götürülüyor.

        Her vatandaşın çevre temizliği konusunda sorumluluğunun olduğunu belirten Başkan Yaşar, “Bugün Güngör Mahallesi’nde çevre temizliği çalışması yürüttük. Yaptığımız bu çalışmanın amacı, duyarlılık oluşturmaktır. Meclis üyelerimiz ve personelimizle her hafta bir mahallede bu çalışmayı yürütüyoruz ve devam edeceğiz. Tek ricamız, herkesin çevresini olabildiğince temiz tutması. Yaptığımız bu çalışmada emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler