Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yaşar KAPLAN/YÜKSEKOVA(Hakkari), DHAHAKKARİ´nin Yüksekova ilçesinde bir minibüs, yolun karşısına geçmeye çalışan köpeğe çarptı. Minibüs sürücüsü durmayarak yoluna devam ederken, yaralanan ve acı içerisinde kıvranan köpeğe, vatandaşlar sahip çıktı.

        Olay, bugün saat 13.30 sularında ilçenin en işlek mekanlarından biri olan Cengiz Topel Caddesi üzerinde meydana geldi. Çevredeki görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre, yolun karşı tarafına geçmeye çalışan köpeğe, seyir halindeki minibüs çarptı. Sürücü durmayarak yoluna devam ederken, çarpmanın etkisiyle savrulup, sürüklenen köpeğin yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Acı içerisinde kıvranan köpek çevrede toplanan vatandaşlar tarafından yoldan alınarak, kaldırıma taşındıktan sonra belediye ekiplerine haber verildi. 

        Olay yerine gelen belediye veteriner ekibi, ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralı köpek belediyeye ait kliniğe götürüldü. Yüksekova Belediyesi Veterineri Hekim Kaçan, köpeğin boynunda kırıkların olduğunu ve ağzından kan geldiğini, durumunun ağır olduğunu ancak gerekli tüm müdahaleleri yapmaya çalıştıklarını söyledi. DHA-Genel Türkiye-Hakkari / Yüksekova Yaşar KAPLAN

        2020-10-07 14:50:43

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler