Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Haluk Levent'e sevgi seli - Magazin haberleri

        İHA'nın haberine göre; şarkıcı Haluk Levent, bir alışveriş merkezinin düzenlediği konserde sahne aldı. Sevilen şarkılarıyla binlerce hayranına müzik ziyafeti sunan Haluk Levent, muhteşem sahne performansı ile sevenlerinden tam not aldı.

        Adeta yerinde duramayan Haluk Levent, zaman zaman hayranlarının yanına giderek onlarla hasret giderdi. Yoğun ilgi gören konserde Haluk Levent hayranları adeta bir koro oluşturdu.

        KONSER GELİRİNİ O AİLELERE BAĞIŞLADI

        Ünlü sanatçı, konserin tüm gelirini ise Nusaybin’de patlamada evleri hasar gören ve aileleri ile birlikte Mardin’de bir otele yerleştirilen ailelerin konaklama masraflarına bağışladı.

        Haluk Levent, Mardin Valiliği ile görüşerek evlerindeki hasar sebebiyle mağdur olan 100 aileyi bir otele yerleştirdiklerini söyledi.

        REKLAM

        HALUK LEVENT'E SEVGİ SELİ

        Binlerce Haluk Levent hayranı, ünlü sanatçıyı görebilmek için adeta birbiri ile yarıştı. Sabahın erken saatlerinde alışveriş merkezine gelen hayranları, ünlü sanatçı ile hasret gidermenin keyfini yaşadı. Haluk Levent, konserini binlerce İzmirlinin eşlik ettiği İzmir Marşı ile bitirdi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ