Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Yeni Malatyaspor Hamza Hamzaoğlu: Futbol adına hiçbir şey ortaya koyamadık - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Süper Lig´in 18'inci haftasında Hes Kablo Kayserispor, Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hes Kablo Kayserispor Antrenörü Alper Kelkitli, "Gerçekten bugünleri çok özlemişiz. İnanılmaz bir takım bütünlüğü var. Bu bütünlük bizi duygulandırıyor. Kayserispor şu anki konumunu haketmiyor. Kulüpte 72 personelimiz var. Hepsinin duasını aldık. Kayserispor üzerindeki stresi attı. İnşallah daha iyi yerlere gelecektir" dedi.

        HAMZA HAMZAOĞLU: FUTBOL ADINA HİÇBİR ŞEYİ ORTAYA KOYAMADIK

        Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise "Bugün sahada futbol adını hiçbir şeyi ortaya koyamadık. Burada kimseyi suçlayamam. Bugünkü oyunun sorumlusu benim. Oyuncularımı suçlayamam. Kayserispor'u tebrik ediyorum. Bugün inanarak oynadılar. Kendilerine güvenli oynamaya çalıştılar. Önümüzde Galatasaray ile oynayacağımız kupa maçı var. En iyi şekilde ona hazırlanacağız. İnşallah bir an önce toparlanacağız" diye konuştu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ