Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hande Doğandemir: Kendimle mutlu olabilmeyi çözmüş bir kadınım
        1

        "Güneşi Beklerken", "Hayatımın Aşkı" ve "Her Şey Aşktan" gibi birçok projede rol alan Hande Doğandemir (36), samimi açıklamalarda bulundu. Hakkında bilinmeyenleri anlatan ünlü oyuncu, "Bugüne kadar yaptığınız en büyük çılgınlık nedir?" sorusuna, "Ben o kadar çılgın biri değilim. Sanırım daha garantici biriyim." yanıtını verdi.

        2

        "BENİ BUNALIMDAN AİLEM ÇIKARIR"

        Yaşadığı tüm duyguları ailesi ve arkadaşlarıyla paylaştığını söyleyen Doğandemir, bunalıma girdiği zamanlarda da yine onların desteğiyle ayağa kalktığını dile getirdi. Oyuncu, "Her duygumu, her koşulda yanımda olan ailem ve arkadaşlarımla paylaşırım. Bunalımda olsam beni oradan çıkarırlar, mutlu olursam da benimle paylaşırlar." şeklinde konuştu.

        3

        "BU DUYGU OLGUNLAŞTI"

        Aşk hayatı hakkında da 'Re Touch Mag'e açıklama yapan Hande Doğandemir, "Zamanla insanın kendi içinde anlamı değişiyor. Benim için de öyle oldu ve bu duygu olgunlaştı. Daha zor bulunup, daha sindirerek yaşanıyor. Aşk yaşla ve deneyimlerle ilgili..." dedi.

        4

        "KENDİMLE DE MUTLUYUM"

        Aşkı bulunca heyecanlı ve motivasyonu yüksek bir kadın olduğunu dile getiren Hande Doğandemir, "Hayatı biriyle paylaşma isteği güzel bir duygu ama ben hayatta bunu arayan biri değilim. Kendimle de çok mutlu olabilmeyi çözmüş bir kadınım. Hayat böyle de güzel." ifadelerini kullandı.

        5

        "ANNE OLMAK İSTİYORUM"

        Yeni projesinde üç çocuklu bir anneyi canlandıran ünlü isim, "Normalde anne rollerine sıcak bakmıyordum ama bu rol beni heyecanlandırdı. Bana gelince; çocuklara deli oluyorum. 'Bu dünyaya çocuk getirmek iyi bir fikir mi?' diye arada sorsam da bunu yaşamayı ben de istiyorum." şeklinde konuştu.

        6

        "AŞK" İDDİALARINA SON NOKTAYI KOYDU

        Öte yandan geçtiğimiz aylarda oyuncunun 'Daha İyi Bir Yarın' adlı filmin setinde tanıştığı Yağız Can Konyalı ile aşk yaşadığı ileri sürülmüştü. Konuyla ilgili ilk kez konuşarak, hakkında çıkan haberlere açıklık getiren Doğandemir, 'ilişki' iddialarına son noktayı koymuştu.

        Hande Doğandemir, "Öyle bir şey yok arkadaşlar. Birçok dedikodu çıkıyor, hangi birini yalanlayayım? Hayatımda kimse yok, olursa niye saklayayım ayrıca?" şeklinde konuşarak, söylentileri yalanladı.

        7

        "SANIRIM BU ÖZELLİK ANKARALI OLMAKTAN GELİYOR"

        Doğandemir, daha önce, "Başta mesafeli ve soğuk dursam da tanıdıkça hiç öyle olmadığımı söylerler. Sanırım bu özellik Ankaralı olmaktan geliyor. Kontrollü, planlı ve adaletli olmaya çalışıyorum ama genelde neşeli ve eğlenceliyimdir. Hiçbir zaman hırslı biri olamadım ama inandığım şeyin arkasından sonuna kadar giderim." ifadelerini kullanmıştı.

        8

        "YAPTIM BİR DELİLİK!"

        Yaptığı imaj değişikliği hakkında konuşan Hande Doğandemir, "Uzun süre, uzun saç kullanınca ve her projede öyle görününce bir imaj değişikliği yapmaya karar verdim. Benim için cesaret isteyen bir karardı ama yaptım bir delilik. Hem çok sevdim hem de çok güzel tepkiler aldım." demişti.

        9

        "HAYATIN BİR PARÇASI"

        "Aşk sizin için ne ifade ediyor?" sorusuna da yanıt veren ünlü oyuncu, "Aşka çok büyük anlamlar yüklemiyorum ve bir ihtiyaç olarak da görmüyorum. Hayatın bir parçası... Aşkı da zaten bir başkasına duyulan his olarak özetleyemem. Birçok şeye karşı olan tutkumuz, benim için bu da hayatın bir parçası." şeklinde konuşmuştu.

        10

        "HİÇ ESTETİĞİM YOK"

        Hiç estetiği olmadığını söyleyen Doğandemir, insanların buna inanmadığını dile getirmişti.

        11

        "CANIM İSTERSE YAPTIRIRIM"

        Ünlü oyuncu, konuyla ilgili, "Estetiğim yok. Herkes var zannediyor, inanmıyorlar. Bu konuda ciddi tepkiler alıyorum. Neredeyse hakaret ve linç derecesinde tepkiler... Olsa saklamam. Bu çok ayıp bir şeymiş gibi davranılıyor. Gerçekten yok. Canım isterse yaptırırım." demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ