Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (01 OCAK 2018)

        HAFTAYA BAKIŞ?

        HAFTAYA hızlı bir iletişimle başlayacağız. Bugün öğlen saatlerinde ailemiz, yuvamız ve sevdiklerimiz önem kazanacak. Yarın Yengeç burcunda oluşacak dolunayla beraber ailevi konulara odaklanabiliriz. Başkalarına karşı anlayışlı ve sevecen tavırlarla yaklaşabilir, fedakârlıklarla hareket edebiliriz. Hafta sonu fırsatlarımız çok yüksek olacak. Bu durumu mutlaka değerlendirmeliyiz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yeni yıla, yarın oluşacak dolunayın etkisiyle başlayabilirsiniz. Aile hayatınıza daha fazla odaklanacak, ilginizi sevdiklerinize yönlendireceksiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Yakın çevrenizde olup bitenlerle ilgileneceksiniz. Arkadaşlarınızla beraber yapılacak işlerde düşünceli yapınızla hareket edebilirsiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kişisel istekleriniz yerini maddi konulara bırakacak. Ortak parasal işlerinizde sevdiklerinize yardım edebilir ya da onlardan yardım alabilirsiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yarın oluşacak dolunayda sağlığınızla ilgili konular ön plana çıkabilir. Sevdiklerinize empatiyle yaklaşacaksınız. Enerjinizi yükseltmelisiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Birkaç gün boyunca dinlenmek ve keyif yapmak isteyebilirsiniz. Başka insanlara büyük faydanız olabilir. Bu aralar kafanızda bir sürü plan var.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Etrafınızdan duyacaklarınız hayatınızda etkili olabilir. Sevdiğiniz insana duygularınız yoğun. Özel hayatınızda romantik etkiler altındasınız.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu hafta iş hayatınızda önemli açılımlar elde edebilirsiniz. Aile yaşantınızı iyi organize edin, yapılması gereken görevlerinizi ihmal etmeyin.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün içinde büyük ve önemli meselelerle uğraşmanız gerekebilir. Aşk hayatınızda romantik ve sevecen davranışlar ön plana çıkacak.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Harcamalarınızı veya alışverişlerinizi gözden geçireceksiniz. Bugün, ailenize yardım etmek veya onlardan yardım almak önem kazanabilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli iletişim işlerinizde ahengi ve mutluluğu yakalayabilirsiniz. Gelişen bir sürü konu var. Bugün, işlerinizi toparlamanız gerekecek.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Sağlığınıza ve işlerinize gereken özeni göstermelisiniz. Karşılaşacağınız olumsuzlukları sevgi dolu yaklaşımlarla aşabileceğinizi unutmayın.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk ve eğlence hayatınıza daha fazla kendinizi verebilir, çocuğunuza vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Çevrenizle birlikte hareket edeceksiniz.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ