Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (04 Temmuz 2018)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        BUGÜN Ay, Balık burcunda olacak. Salgı sistemimiz uyarılıyor. Astrolojide Balık burçları, ayakları, ayak parmaklarını ve mukus salgısını temsil eder. O yüzden mümkün olduğunca bu organlarımızı zorlamamalıyız. Gün içinde kararsızlıklarımız yüksek olabilir. Mantığımız ve duygularımız arasında bir yol bulmakta zorlanabiliriz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kafanız birçok şeye bozuk olabilir. Kendinize dönük haliniz, durduk yere alınganlık yapmanıza neden olabilir. İş hayatınızda, güçlü insanlardan destek ve yardım göreceksiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Tanımadığınız veya az samimi olduğunuz insanlardan yaptığınız işe dair destek toplayabilirsiniz. Özel hayatınızda ve iş yaşantınızda tek başınıza hareket etmeyin.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eylemde bulunma isteğinizle bugün iş hayatınızda kolay dağılmaya müsait olacaksınız. Birçok insana faydalı olma isteğiniz, sizi gerçek işinizi yapmaktan alıkoyuyor.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Tanımadığınız veya az samimi olduğunuz insanların talepleri ve istekleri için uğraşacağınız bir gün yaşayacaksınız. Bilgilerinizin doğruluğunu kontrol ederek adım atmalısınız.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Sevdiğiniz kişinin para durumuyla uğraşabilirsiniz. İster istemez kendinizi başkası için bir şeyler yapar bulabilirsiniz. İş hayatınızda verdiğiniz hizmetlerin kalitesi takdir görecek.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanla konuşurken ağzınızdan çıkanlarla, hissettikleriniz birbirini tutmayabilir. Özel hayatınızda sorunlar yaşamamak için her zamanki yönteminizi değiştirmeniz gerekiyor.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş yaşantınızda her şeyi halletme isteğiniz bugün yüksek olacak. Yapılması gerekenlere odaklanacaksınız. Olaylara sadece kendi gözünüzden bakmaktan vazgeçmelisiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda mantığınızla duygularınızın çeliştiğini görebilirsiniz. Her şeyi yeniden yapılandırmak istiyorsunuz. Yakın çevrenizin yardımlarıyla problemleri çözeceksiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda keyifli ve üşengeç yanlarınız ön planda olacak. Çabuk hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Para kazanımlarınızı artırmak için harekete geçmeniz gerekiyor.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kalbiniz tanıdığınız insanlarla bir arada bulunmaktan mutlu olacak. Sevdiklerinizden istediğiniz desteği kolayca alacaksınız. Bugün, iletişiminizde dalgın olabilirsiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Para konularındaki dengesizlik sizi fazlasıyla yoruyor. Aşk hayatınızda harcamalarınız çok yüksek olabilir. Maneviyatınız alacağınız desteklerle güçlenecek, hiçbir şeyden korkmayın.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aldığınız kararları uygulamakta zorluk çekmeyeceksiniz. Kafanızdaki soru işaretlerini, arkadaşlarınızdan ve çevrenizden alacağınız destekle gidermeniz mümkün olacak.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ