Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (08 Ekim 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        Bugün devreye giren Venüs-Satürn dik açısıyla ilişkilerimize dikkat etmeliyiz. İlişkilerimizde mesafeli olabilir, yolunda gitmeyen konulara sert tepkiler verebiliriz. Maddi konularda da bu pazar desteklenmeyeceğiz. Yalnız Güneş, Merkür kavuşumuyla sıkıntılarımıza çözüm üretmek için harekete geçebiliriz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gelecek sorumluluklarınız, iş yaptığınız insanlarla aranıza bir set çekebilir. Yanınızda bulunan insanların sizi anlamadığını düşüneceksiniz ama sabredin.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanın sizi anlamaması ya da sizin onu anlamamanız, hayattan aldığınız keyfi kısabilir. Bu süreçte çocuğunuzla ilişkinizde sorunlar yaşanabilir.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda birtakım kopuşlar ve streslerin olması söz konusu. Ev ortamlarınızda dekorasyona, tadilata kalkışacaksanız uzak durmakta fayda olabilir.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş ilişkilerinizde, yakın çevrenizle iletişime dayalı konularda birtakım aksilikler yaşamaya meyilli olabilirsiniz. Büyüklerinizden tavsiye almayı ihmal etmeyin.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili alanlarda sorumluluklarınız size ağır gelebilir. Özel ilişkilerinizde, temaslarınızda birtakım sıkıntılar yaşanabilir.

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, aile ilişkilerinizde sorunlar görünür hale gelebilir ve siz kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Onlarla olan her türlü sorunlarınızı dikkatli düşünmelisiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sorumluluklarını üstlendiğiniz insanlar, hayattan alacağınız keyfi azaltabilir. Maddi anlamda ayağı yere sağlam basan adımlar atmanızda yarar var.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İlişkilerinizde problemlere açıksınız. Parayı elinizde tutmanız ya da daha ölçülü bir şekilde davranmaya zorlanmanız, çevrenizde problemler yaratabilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çevrenize karşı verdiğiniz sözleri tutamayabilirsiniz. Önemli işlerinizde ve adımlarınızda desteklenmediğinizi düşünmeniz size hata yaptırabilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yabancılarla yapılacak işlerde, eğitimsel konularda, medyayla ilgili ilişkilerinizde birtakım problemler öne çıkabilir. Sorumluluk üstlenmekten kaçınmalısınız.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızdaki ilişkilere dikkat edin. Arkadaşlarınız ve çevrenizle olan bağlantılarınızda sorumluluklar altına girmekten hoşlanmayacaksınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, sevdiğinizle birbirinizi anlamakta zorlanacaksınız. Sevdiğiniz insana sıcak yaklaşımlar geliştirmeli, aranıza mesafe koymamalısınız.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ