Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (10 Ekim 2017)

        JÜPİTER, AKREP BURCUNA GEÇİYOR

        BUGÜN itibarıyla neşe, zenginlik ve bolluk temsilcisi Jüpiter, Akrep burcuna geçiyor ve Akrep burçları için şanslı bir dönemi başlatıyor. Sezgilerimizi etkili şekilde kullanmaya başlayabiliriz. Faiz, vergi, stopaj, sigorta uygulamalarında artış görülebilir. Mafya işleri, skandallar, suçların artması tetiklenebilir. Balıklar, Yengeçler, Oğlaklar ve Başaklar bu dönemden olumlu etkilenecek. Kovalar, Boğalar ve Aslanlarsa bazı zorlanmalar yaşayabilirler. Güç ve iktidar hırsı ortaya çıkabilir. Sabretmek ve ruh dengemizi sağlamak önümüzdeki 1 yılın en önemli konularından olacak.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Önümüzdeki 1 yıl boyunca ortak para işlerinizde, vergi, kredi, faiz, miras ve nafaka işlerinizde şanslar devreye girebilir. Bu dönemde kazançlarınız artabilir.

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda oldukça keyifli ve şanslı etkiler altına giriyorsunuz. 1 yıl boyunca güzel ilişkiler yaşayabilir ve ikili ilişkilerinizde önemli adımlar atabilirsiniz.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş hayatınızda şanslara kucak açabilirsiniz. Yeni projeler ve adımlar sizi heyecanlandıracak. Sağlığınızda da gelişmeler yaşanabilir. Kilo almaya meyilli olabilirsiniz.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Jüpiter, aşk evinize geçecek. Aşkta ve çocuğunuzla ilgili konularda önemli fırsatlarla karşılaşacaksınız. Bebek sahibi olmak istiyorsanız gökyüzü sizi destekleyecek.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Jüpiter, ev ve aile alanlarınızda size çok güzel fırsatlar sunacak. Hayalini kurduğunuz bir ev alımı bu süreçten sonra devreye girebilir. Mutluluğu deneyimleyeceksiniz.

        REKLAM

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Jüpiter satış, reklam, pazarlama, yayıncılık, bilgisayar gibi işlerde size fırsatlar sunacak. Çevrenizle ilişkileriniz güzelleşecek. Yakınınızdaki insanlardan fayda göreceksiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önümüzdeki 1 yıl boyunca parasal konularda şansınız yüksek olacak. Maddi olarak eliniz bollaşıyor. Yatırımlarınız artabilir, ticari oluşumlarınız büyüyebilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Her alanda karşınıza fırsatlar çıkabilir. Kendinizi ve yapabileceklerinizi görecek, hayatınızda yepyeni bir sayfa açacaksınız. Önemli adımlarınızı devreye sokmanın tam zamanı!

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yorulduğunuz noktalarda hayat sizi geriye çekebilir. Bu dönemi dinlenme dönemi olarak görün. Jüpiter, kadersel alanınıza giriyor. Her tür zorluktan korunacaksınız.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizden fayda sağlayacağınız 1 yıllık bir döneme giriyorsunuz. Yeni tanışacağınız insanlar size yeni iş fırsatları sunacak. Yeni çevreler, ortamlar size yarayacak.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Harika bir döneme giriyorsunuz. İş alanlarınızda rüzgârı arkanıza alacak ve önemli açılımlar elde edeceksiniz. Kendinizi göstereceğiniz alanlarda şans sizden yana olacak.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yabancılarla yapılacak olan işler, eğitim, medya, ticaret ve hukuk alanlarında güzel açılımlar elde edebilirsiniz. Yurtdışı bağlantılarınızdan fayda sağlayabilirsiniz.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ