Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (11 ARALIK 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        HAFTAYA Ay, Terazi burcundayken, ilişkilerimize ve ortaklı işlerimize odaklanarak giriş yapıyoruz. Bu hafta geçmişten kalma konu ve olaylara odaklanacağız. Eski sorunların köküne inecek ve anlaşmazlıkları çözüme kavuşturacak enerjiyi kendimizde bulacağız.

        Hafta sonu oldukça keyifli ve esnek enerjiler devreye girecek. Farklı ve değişik olan her şey fazlasıyla ilgimizi çekebilir.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Duygularınızı göstermekte zorlanabilir, sevdiğiniz insanın sizi anlamadığı hissine kapılabilirsiniz. Parasal konularda güzel gelişmeler altındasınız.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Bugün, iş hayatında şanslı etkiler altında olacaksınız. Geleceğinize yönelik adımlarınız hızlanırken, kafanıza takılan konuları halletmelisiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinizi birçok açıdan keyifli hissedebilirsiniz. Bugün, hobilerinize vakit ayıracaksınız. Özel hayatınızda gerçekçilik ön planda olacak.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiklerinize daha fazla vakit ayıracaksınız. İş ve hizmet alanlarınızdaki çözüme kavuşması gereken konuların üzerine düşmelisiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda ve iş alanlarınızda güzel haberler alabilirsiniz. Yakın çevrenizle yapılacak planlar sayesinde günü istediğiniz gibi geçireceksiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiklerinize yönelik harcamalarınızda gerçekçi davranmaya özen göstermelisiniz. Eğlenceli ortamlarda gözler sizin üzerinizde olabilir.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sizi harekete geçirecek insanlarla işbirliğine girmekten korkmayın. Güzel etkileşimler devrede, tüm hafta iletişiminizi hızlandıracaksınız.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Enerjinizi daha çok ailevi konulara yönlendirebilirsiniz. Bu hafta, daha önceden konuşulmuş maddi konuları ve işleri gözden geçireceksiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dostlarınıza kanalize olmak isteyebilirsiniz. Sosyal ortamlarınızdaki duygusal bağlarınız, önemli işlerinizde size çok güzel destekler sağlayabilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, iletişim halinde olacağınız insanlar arasında kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Sahip olduklarınız sizi fazlasıyla mutlu edecek.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Parasal konulardaki güzel etkileşimler, zorlandığınız konuları geride bırakmanızı sağlayacak. Farklı ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatınızdaki olumlu gelişmelerin tadını çıkarın. Arkadaşlarınızla olan diyaloglarınızda karşı tarafın düşüncelerini küçümsememelisiniz.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ